Şu an elimizde olmayabilir ama imkanı varsa eğer ( @ahmet3976 hocamın dediklerinden sonra) size olan inancımız tam Orhan HocamOrhan Hoca dedi:şu an elimizde yok kodlaması.varsa kodu alırım bir dal ben beğendim.
Şu an elimizde olmayabilir ama imkanı varsa eğer ( @ahmet3976 hocamın dediklerinden sonra) size olan inancımız tam Orhan HocamOrhan Hoca dedi:şu an elimizde yok kodlaması.varsa kodu alırım bir dal ben beğendim.
haklı olabilirsin ahmet hocam. mümkün olsaydı kodlamasına ulaşırdık bu zamana kadar.ahmet3976 dedi:Bu kodla olacak bir şey değildir.Elektronik bölümü mezunuyum eskiden karaşimşek devresi vardı okulda yaptığımız sağdan sola soldan sağa akıp giden lambalar o her led için ayrı direnç ve diyot kullanılıyordu ve ayrıca entegre.Yani standard golf led stoplarında bu kadar teferruat olacağını sanmam.
deniz hocam beni o kadar büyütmeyin gözünüzde. amatörüm ben.mandufla dedi:Şu an elimizde olmayabilir ama imkanı varsa eğer ( @ahmet3976 hocamın dediklerinden sonra) size olan inancımız tam Orhan Hocamşu an elimizde yok kodlaması.varsa kodu alırım bir dal ben beğendim.
Ben sadece 2010 jetta için 11.11.3 kablo ile kodlama yapmıştım. Şimdi okuduğum kadariyla kodlama işi baya karışmış. O yüzden bana göre bu işin profesörü konukundasiniz [emoji2] [emoji106]Orhan Hoca dedi:deniz hocam beni o kadar büyütmeyin gözünüzde. amatörüm ben.Şu an elimizde olmayabilir ama imkanı varsa eğer ( @ahmet3976 hocamın dediklerinden sonra) size olan inancımız tam Orhan Hocamşu an elimizde yok kodlaması.varsa kodu alırım bir dal ben beğendim.
Kodu bulursak yeni başlık hazır hocam. Audi videosundaki olaydan bahsediyorsunuz değil mi?Ender dedi:bugün bu konuyla ilgili bir arkadaşım aradı beni. bir golf de görmüş . daha önceden de takip ettiğim bir konuydu. sanırsam oluru var. kodu bulursam en kısa zamanda yapıp sonuç alırsam paylaşıcam.Bir arkadaşımız olmaz demiş ama,Olmaz sa olmaz diye bişey yoktur bence.... burası dünya parayla ölüm hariç malesef herşeye çözüm var
herkese sevgiler saygılar.
Hocam bu kod yalnızca orijinallerde ve orijinal şemaya göre montaj yapılanlarda çalışır. Hocamızın 16blk - 17tfl kanalları boştadır sonradan takıldıysa. BCM'den kablo çekmek gerekir. Benim durumum da aynı.Orhan Hoca dedi:
siz kablo cektiniz mi bcm den ? tesisat şeması var mı ? yada herhangi bi tarifi yaptıysanız eger..MSE dedi:Hocam bu kod yalnızca orijinallerde ve orijinal şemaya göre montaj yapılanlarda çalışır. Hocamızın 16blk - 17tfl kanalları boştadır sonradan takıldıysa. BCM'den kablo çekmek gerekir. Benim durumum da aynı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen hocam paralel alıyorlar. İsterseniz şuanda aşağıdaki kodlamayı yapabilirsiniz.coderhty dedi:siz kablo cektiniz mi bcm den ? tesisat şeması var mı ? yada herhangi bi tarifi yaptıysanız eger..Hocam bu kod yalnızca orijinallerde ve orijinal şemaya göre montaj yapılanlarda çalışır. Hocamızın 16blk - 17tfl kanalları boştadır sonradan takıldıysa. BCM'den kablo çekmek gerekir. Benim durumum da aynı.
stoplar yetkili servisten alınıp takıldı tek sinyalden paralel aldıklarını sanıyorum..
Hocam tskler bencede cok guzel 1 kodlama peki bu kodlama arka led amerikan parkla birlikle calısır mı ? ve ic led stop lamlarını da kodladım onlarla birlikte calısmasında bi sorun olur mu ?MSE dedi:Aynen hocam paralel alıyorlar. İsterseniz şuanda aşağıdaki kodlamayı yapabilirsiniz.siz kablo cektiniz mi bcm den ? tesisat şeması var mı ? yada herhangi bi tarifi yaptıysanız eger..Hocam bu kod yalnızca orijinallerde ve orijinal şemaya göre montaj yapılanlarda çalışır. Hocamızın 16blk - 17tfl kanalları boştadır sonradan takıldıysa. BCM'den kablo çekmek gerekir. Benim durumum da aynı.
stoplar yetkili servisten alınıp takıldı tek sinyalden paralel aldıklarını sanıyorum..
BCM'den kablo çekme işini henüz yapmadım. Denemesini yaptım aslında ama kodları açmam lazımdı kablom yoktu bir daha da fırsat olmadı. Bagajda duruyor kablolar. Yaptığımda paylaşacağım.
42-LED STOPLARDA LED SİNYALLERLE BİRLİKTE LED FARIN KARŞILIKLI ÇAKARLI YANMASI
http://www.golftutkusu.com/index.php?topic=1381