- İsim
- Golf 7.5 Atlantic Blue
7.5 comfortta yapmadığım kodlama kalmadı yardımcı olayım@yusuf hocam bu konuyla ilgili bir gelişme var mı takip ediyorum. bende golf 7 aracımı satıp 7.5 comfortline aldım. yardılarınızı bekliyorum
Sol için:
hocam bunu yaptım ama 4lü yakınca sağ taraf iç sinyali yakmıyor sol gayet düzgün ama sağ şaşırdıSol için:
Leuchte 23 G kanalına blinken links hellphase fonksiyonu girin
Leuchte 23 GH kanallarını 0 ve minimize yapın
bunu yaptıktan sonra sola sinyal verip kontrol edin, eğer iç stop yanıp sönmüyorsa aynı işlemi Leuchte 17 kanalına uygulayın.
Sağ için:
Leuchte 24 G kanalına blinken rechts hellphase fonksiyonu girin
Leuchte 24 GH kanallarını 0 ve minimize yapın
bunu yaptıktan sonra sağa sinyal verip kontrol edin, eğer iç stop yanıp sönmüyorsa aynı işlemi Leuchte 16 kanalına uygulayın.
İsterseniz uzak bağlantı verin kontrol edeyim hocam.hocam bunu yaptım ama 4lü yakınca sağ taraf iç sinyali yakmıyor sol gayet düzgün ama sağ şaşırdı
hocam kalın kırmızı yaptığım adımları ben kontrol etmeden peşin olarak yaptığım için oluyormus bu adımları yapmazsanız sorunsuz şekilde oluyor. önce kontrol edip sorun varsa bu kırmızı kalın belirlediğim adımları kontrol etmek lazım kısacası ilgi alakanız için tşk ederim.Sol için:
Leuchte 23 G kanalına blinken links hellphase fonksiyonu girin
Leuchte 23 GH kanallarını 0 ve minimize yapın
bunu yaptıktan sonra sola sinyal verip kontrol edin, eğer iç stop yanıp sönmüyorsa aynı işlemi Leuchte 17 kanalına uygulayın.
Sağ için:
Leuchte 24 G kanalına blinken rechts hellphase fonksiyonu girin
Leuchte 24 GH kanallarını 0 ve minimize yapın
bunu yaptıktan sonra sağa sinyal verip kontrol edin, eğer iç stop yanıp sönmüyorsa aynı işlemi Leuchte 16 kanalına uygulayın.