murat_kurt
Üye
Yok onu denemedim@Burak_53 Hocam, Coding ekranındaki "New Coding" kısmına tıklayıp kendiniz 06885D girmeyi denediniz mi??
Current Cod yazan yerdeki kodu değiştirmeyi denediniz mi? Yukarıda @murat_kurt yazmıştı yapılması gereken değeri. Onu yaptık başka bir şeye gerek kalmadan direk aktif olmuştu.
Abi vallahi sensörün kodunu bilmiyorum. Arayıp sorayım mesajı editlerim hemen.
Aynen Sensör kodu önemli Bekliyor olucam [emoji1] [emoji106]Dün @murat_kurt Abimizin aracına sensör montajı yaptık ve rain closing kodladık. Sorunsuz çalıştı. Kendisini haberdar edelim sensörün koduna felan baksın buraya yazsın elimizden geldiğince yardımcı olalım.
Sensör kodu RLFS imiş Hocam. Son bir kaç mesajda önemli gelişmeler var. Yarın Burak Hocanın cevabı belirleyici olacak bakalım.Aynen Sensör kodu önemli Bekliyor olucam
One Life Live it.!!!
Hocam silecek kolunu otomatik çalışacağı kısımda bırakın araçtan inin aracı kilitleyin 1 dakika kilitli kalsın sonra su dökün bakalım kapatacak mı ?@fcsrn @Orhan Hoca @Ender Kodu elle girdim kabul etti bit 1-2 secili.
Test ediyorum camlari kapatmiyor ama sensor mu arizali diye dusunmeye basladim.
MSE Muhammed Abinin dediğini denediniz mi, bir de menüden aktif mi diye baktınız mı?@fcsrn @Orhan Hoca @Ender
Kodu elle girdim kabul etti bit 1-2 secili.
Test ediyorum camlari kapatmiyor ama sensor mu arizali diye dusunmeye basladim.
ender hocam senin de hemen denemen lazım. kod kabul edildi. s=piştBi kıpırdanma oldu bir kıvılcım yandı bakalım Ateş saracakmi ?
One Life Live it.!!!