O zaman elden gelen bir şey kalmadı sanırım. RLHS olduğundan aktif olmuyor rain closing.Fabrika ayarlarina da cevirip denedim olmuyor.
Sıkıntı zaten Golf 7 RLHS sensöre sahip araçlarda. diğer araçlar ve sensör modellerinde sıkıntı yok yani hocam.Ben size şöyle bir şey söyleyeyim nedenini bilmiyorum mantığını da anlamadım ama rlhs sensörlü bir fr'da sunroof dahil kapandığını canlı gördüm nasıl yaptınız diye sorduğumda ender elektronik açtı niye olmuyormu ki falan dedi orjinal kablo kullanıyor sanırım ender bir sormak lazım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Golf'le alakalı değil bende açamıyorum 15.7 kabloyla rlhs sensörlü leon araçları ender nasıl açıyor diyorum golf leon aynı bir fark yok kodlamadaSıkıntı zaten Golf 7 RLHS sensöre sahip araçlarda. diğer araçlar ve sensör modellerinde sıkıntı yok yani hocam.
15.7 kabloyla leonda bende acamadim hocam. Kodlamayı yaptım fakat çalışmıyorGolf'le alakalı değil bende açamıyorum 15.7 kabloyla rlhs sensörlü leon araçları ender nasıl açıyor diyorum golf leon aynı bir fark yok kodlamada
Hocam ben daha RLHS SENSÖR olup ta sonu 547 parça numaralı olanın açıldığına şahit olmadım. şayet varsa bunu başaran Hem tebrik eder hemde fiyatı ne ise bana da yapsın isterim. bu konuda neredeyse 1 yıldır araştırma yapıyorum ve hemen hemen yer yolu denedim se de sonuç alamadım. umarım siz haklısınızdirda ben bu sorunumdan kurtulurum. vesselamGolf'le alakalı değil bende açamıyorum 15.7 kabloyla rlhs sensörlü leon araçları ender nasıl açıyor diyorum golf leon aynı bir fark yok kodlamada
Bir arayıp bilgi alın isterseniz hocam ender elektronik'tenHocam ben daha RLHS SENSÖR olup ta sonu 547 parça numaralı olanın açıldığına şahit olmadım. şayet varsa bunu başaran Hem tebrik eder hemde fiyatı ne ise bana da yapsın isterim. bu konuda neredeyse 1 yıldır araştırma yapıyorum ve hemen hemen yer yolu denedim se de sonuç alamadım. umarım siz haklısınızdirda ben bu sorunumdan kurtulurum. vesselamOne Life Live it.!!!
Yarın bir de ben arayıp sorayım Hocam. Bakalım aynı cevabı mı verecekler.Aradım hocam Metin Bey lede görüştüm bu konuyu. Ama şimdilik sonuç bu bi gelişme yok. Olmadı bidaha görüşürüz ya sizlere farklı bizlere farklı cevap verdiyse onu bilemem ?
One Life Live it.!!!