Kıymetli Emre Üstadım;magic dedi:hala haber yok mu highline'a bu kez ne eklendi?
siparişler açıldıysa bu da belli olmuştur herhalde...
Bluetooth cep telefonu bağlantısı.mustafam33 dedi:Connectivity paketinde neler vardı?
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli Hocam;mustafam33 dedi:Valla bana bir araç sattılar hala çözemedim hız sabitleyici olsun da gerisi boş dedim satıcıya bluetooth ve park sensörü ve hız sabitleyici var dedi merak ediyorum 1.4 tsi orta paket aldığım süspansiyon bağımsızmı olacak?
Değerli Hocam;mustafam33 dedi:Bana Şubat sonuna teslim dediler ama süzün dediklerinizi sanki paket gibi anladım bana öyle dediler en azından şimdi bu dedikleriniz standart olarak almış oluyorum demi?
Evet sürüş konfor paketi içinde dedi şimdi hatırladım 10 gün oldu Şubat sonu Mayıs başı teslim dediler fakat hangi donanım paketi ni istediysem beklersin dedi afaki olarak dedikleriniz standart olmuş izlenimi oluştu bana 3 ikinci el 3 sıfır araç aldım hayalim sunroof' A sahip olmadım pazartesi bir daha arayacağım doğuşusilvershadow dedi:Değerli Hocam;Bana Şubat sonuna teslim dediler ama süzün dediklerinizi sanki paket gibi anladım bana öyle dediler en azından şimdi bu dedikleriniz standart olarak almış oluyorum demi?
Di'li geçmiş zaman kullanınca çoktan satın aldığınızı düşündüm.
Bu durumda işler değişir.
Siz sipariş geçmişsiniz. Daha doğrusu daha önce verilen; şimdi boşa çıkan bir siparişi devralmışsınız.
Bu özellikler arasında Bluetooth ve USB bağlantısı ile ön/arka park sensörü standart oldu. Demek ki cruise control de eklenmiş bu araca. Artık sürüş konfor paketi tarih oldu sanırsam. Cruise control opsiyonel olarak eklenmiştir.
1.2 mi 1.4 mü derken araya 1.0 çıktı. artık 1.4 lüks veya büyük motor olarak mı anılacak ben küçükken 2.0 aşağısı arabası olana kız vermiyorlardı 1.0 sanki Poloya yakışır gibi ama büyük konuşmamak gerekZamaneking dedi:Ben 2015 ARALIK sonlarına doğru vw bayii ne gittiğinde satışçı 2016 modelle bazı standartların değişeceğini yeniliklerin geleceğini ipucunu vermişti. bende alım planını ertelemiştim şimdi kafam çok karışık makyajı beklemek mantıklı mı? 1.0 115 beygir 200 tork lu seçenek gelecek mi? Gelse tercih edilmeli mi? Makyajlı kasayı eylül gibi alabiliriz mi çok fiyat farkeder mi Kafa karışık
bu donanımların 2013 model midline plusa ilave edilmesi serviste tahminen ne kadar tutar Murat hocam.silvershadow dedi:2016 Modellerde Midline Plus ile comfortline donanım seviyesinde yapılan değişiklikler:
Midline Plus'ta
1. Çok fonksiyonlu direksiyon standart oldu
2. Connectivity Paketi standart oldu
daha önce bahsettiğim iki değişiklik dışında değişiklik yok
*Comfortline'da
1. Connectivity Paketi standart oldu
2. Ön ve arka park sensörleri standart oldu
Highline standart donanımında değişiklik yapılmamış ilk altı ayda yapılanlardan başka..