@ansolak Dostumuzla irtibat kurdum gecenin bir yarısı....Alalım hocam bilgi alalım.
Golf tutkusu başka bir şeye benzemiyor. Ben de bu kervana katıldım. Giren çıkamıyor maşallah...@ansolak Dostumuzla irtibat kurdum gecenin bir yarısı....
Sağolsun anlayışla karşıladı.
Birazdan müsait olduğunda yanıtlayacaktır
Ne golf tutkusuymuş öyle... saat zaman hak getire....
Disardaydim.@silvershadow Hocam usb benim için daha kullanışlıdır. Öyle cahilim ki ben de zannediyorum ki usb olacak, aux olacak yanına iphone usb gelecek. Vay anam vay. Şimdi benim ST ye de ne diyeceğiz bakalım.
Aynen oyle@ansolak Anladım hocam çok saol valla yukarıdaki usb siz sadece iPhone giriş çıkış olan resimleri görünce eyvah dedim. Siparişimde app-connect, iPhone usb eklemelerim kalıyor bu arada. Peki bunları ekletmeseydim donanıma, yine iPhone uyumsuz usb mi gelecekti ?
Değerli Hocam:@silvershadowhocam kapı içerisindeki plastik parçadan kastınız nasıl birşey yeni aracımda bir sıkıntım var bende 2014 model ama 2015 ocak ayında çıkardığım bir golf aracım vardı onunla 160 -170 km kadar sol kapımdan rüzgar sesi almıyordum plastik nasıl birşeydi onuda bilmiş değilim ama şimdi 2016 model 1 ay önce aldıgım tdı dsg gol faracım var sıfır ama bunda ki sıkıntım 110 - 120 km üzerin de sol kapımdan rüzgar sesi alıyorum acaba dediğiniz plastik parça benim aracımda olmadığı içinmidir bu rüzgar sesi bir bilginiz varmıdır yada o plastik parçanın oldığu bir fotoğraf varmıdır
Durban neden kalkar anlamadım.Rlıne olanlara da diğer versiyonlara da en çok yakışan jantların başında geliyordu.Değerli Dostlarım
45. Haftadan itibaren
(Opak) siyah
18" Durban jantlar üretimden kalktı