Imkaniniz varsa alin keyfini surun pişman olmazsiniz hocamMalum şu günlerde parayı tutayım diyorum ama bir yandan da şu farları alayım düşüncesindeyim.İyi bir far ve ampul kombinide ortalama 4 bin.Kararsızım.
Eğer alırsam kesinlikle osram kullanırım.Durum var ama önümü göremiyorum kararsızım.Gün geçtikçe de dolara bağlı olarak zam geliyor.Imkaniniz varsa alin keyfini surun pişman olmazsiniz hocam
İyi bir xenon kitle o civari tutacaktir
Osram ds2 4500k xenarc laser
Kisalardan memnun kalirsiniz ama beklentiniz çoksa uzunlar tirt çok kötüEğer alırsam kesinlikle osram kullanırım.Durum var ama önümü göremiyorum kararsızım.Gün geçtikçe de dolara bağlı olarak zam geliyor.
İçteki uzun led ampülden bi beklentim yok zaten.Ama bi xenon olan mercekler selektörde aydınlatmıyor mu ?Kisalardan memnun kalirsiniz ama beklentiniz çoksa uzunlar tirt çok kötü
Kisalardan ne kadar memnunsam uzunlar tam tersi o kadar kötü yolu uzagi odaklamiyor tabelalari aydinlatiyor
Uzagi yolu odaklamiyor aydinlatmiyor şimşek gibi çakıyor sadeceİçteki uzun led ampülden bi beklentim yok zaten.Ama bi xenon olan mercekler selektörde aydınlatmıyor mu ?
Aydinlatmanin zirvesi imkan varsa tabiki de çok iyi olur ama 900 euro bugünkü kur ile 6.750 tl bir çok kisiyi fiyatindan dolayi zorlar[mention=7712]ogzdrk[/mention] Bence bunlara 4 lira verilmez.Vereceğiniz paraya değecek olan farlar varken.
Şuanki kur ile fiyat çok yukarıda olur bu farlar için.Ayrıca aracım 7.5 olduğu için maalesef uymaz bunlar.1 saat önce, yunusemreandac yazdı:
@ogzdrk Bence bunlara 4 lira verilmez.Vereceğiniz paraya değecek olan farlar varken.
Uzunlar bozulunca düşünürüz[mention=11839]HONEY[/mention] hocam aslında uzunlara bi müdahale imkanımız yokmu diye düşünüyorum arada