Ampul ile alakasiz farin tam altinda fan var ustunde bulasik süngeri gibi filitre onunda uzerinde delikli suzgec gibi plastik kapak var sokup takilabiliyor.[mention=11839]HONEY[/mention] Ampülle alakalı bir durum mu yoksa ampülden bağımsız 2 adet fan mı var farın içinde.
Senin farlar 3 gunluk[mention=11839]HONEY[/mention] Dostum malum bendede j led var alışıyorum sanirim led ampulde farin icinde kapak var ben nerdeyse hiç ses duymuyorum.Fakat benim led lerde fanli kapak vidali delik melik yok ses yok gibi...Bu Golf ciddii hastalik heleki j led varsa gece gece ciktim dolastim...
Tesekkur ederim[mention=11839]HONEY[/mention] hayırlı olsun güzel olmuş.verdiğiniz link açılmıyor bilginize..
Bu bahsettiğiniz halojen oluyor benim uyguladıklarım dan cok farkli[mention=11839]HONEY[/mention] Philips X-Treme Vision H7 Otomobil Far Ampulü (12972XV+S2) forumdaki bi arkadaş bunu önermiş sizin dediğiniz hangisi
Canbus sistem aracin beynini kandirarak uyari mesajini engelleyen sistem[mention=16855]cengiz74[/mention] [mention=11839]HONEY[/mention] canbus sistem nedir açıklar msınız hocam bi de hangi siteden almak gerek?
Kandirmaca derken yanlis yazdim aslinda[mention=11839]HONEY[/mention] hocam aracın beynini kandırınca sonra bize kızmasın arıza çıkartmasın [emoji4]