@Adv_Dbl tsı konu dışı olmak üzere
Ha 3,3 ha 4,4 mü ??? Öyle değil işte !
Bu iki değerin birbirine oranı %25 !!
Yani bir tdi diğer tdi dan %25 daha az yakıyorsa ortada kayda değer bir durum var demektir!
Yani sizin araç en başından beri benim bir tdi golften istediğim değerleri haydi haydi veriyor(tsi lara göre)
Sizde dsg tdi
Bende manuel tdi
Acaba buradan bir 0,5 litre dsg az yakıyor olabilir mi sorusu akla geliyor(vw katalog teknik verilerinde de dsg daha az yakar şeklinde katalog değeri var.
Jantlar bu verilerde 17 mi 16 mı?
17 jantın ortalamada 0.3 yada 0,4 kadar arttırma durumu zaten bilinen bir durum
Yani sonuç olarak hep 105 le gittim araç 3 kişi ...az yakmak icin kastım denebilir.
Ama 400 küsür km de sonuç 4,4 ....bu yolu
Herhangi bir manuel 1.2 tsi 4.9 la
Sizin dsg tdi 3,3 le
Benim manuel tdi 4,4 le tamamlıyorsa ?
Benim bi miktar hoşnutsuz olmam normal
Güzergah farklılığı?
Resimdeki verinin tam tersi aynı yolculuğun dönüşününde 4,4 oldu veri
Yani sizin 3,3 veri daha rampa aşağı benim ki rapması fazla diyemeyiz. Çünkü aynı yolu yine aynı değerle döndüm (ank-ist-ank) gidişim yokuşsa? Dönüşüm yokuş aşşagı
Hız 100 sabit hiç geçmeden +300 km yol güzergahı 3,3 bende yaksam tsi a gözüm kaymaz ....
3,3 görmüyormuyum ? 36 km lik ev iş güzergahında 85 i hiç geçmeden oluyor tabi...
Önemli olan +300 lük parkurda ne yakıyor
Ha 3,3 ha 4,4 mü ??? Öyle değil işte !
Bu iki değerin birbirine oranı %25 !!
Yani bir tdi diğer tdi dan %25 daha az yakıyorsa ortada kayda değer bir durum var demektir!
Yani sizin araç en başından beri benim bir tdi golften istediğim değerleri haydi haydi veriyor(tsi lara göre)
Sizde dsg tdi
Bende manuel tdi
Acaba buradan bir 0,5 litre dsg az yakıyor olabilir mi sorusu akla geliyor(vw katalog teknik verilerinde de dsg daha az yakar şeklinde katalog değeri var.
Jantlar bu verilerde 17 mi 16 mı?
17 jantın ortalamada 0.3 yada 0,4 kadar arttırma durumu zaten bilinen bir durum
Yani sonuç olarak hep 105 le gittim araç 3 kişi ...az yakmak icin kastım denebilir.
Ama 400 küsür km de sonuç 4,4 ....bu yolu
Herhangi bir manuel 1.2 tsi 4.9 la
Sizin dsg tdi 3,3 le
Benim manuel tdi 4,4 le tamamlıyorsa ?
Benim bi miktar hoşnutsuz olmam normal
Güzergah farklılığı?
Resimdeki verinin tam tersi aynı yolculuğun dönüşününde 4,4 oldu veri
Yani sizin 3,3 veri daha rampa aşağı benim ki rapması fazla diyemeyiz. Çünkü aynı yolu yine aynı değerle döndüm (ank-ist-ank) gidişim yokuşsa? Dönüşüm yokuş aşşagı
Hız 100 sabit hiç geçmeden +300 km yol güzergahı 3,3 bende yaksam tsi a gözüm kaymaz ....
3,3 görmüyormuyum ? 36 km lik ev iş güzergahında 85 i hiç geçmeden oluyor tabi...
Önemli olan +300 lük parkurda ne yakıyor
Moderatör tarafında düzenlendi: