yusuf
Yönetici
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam. Bir de şöyle bir durum var bizim gelir kaynağımız yok denecek kadar az.gokberks dedi:sitenin üye olmaya zorlamamasını gözden kaçırmışım ve kimseyi zorlamadığınız için tebrik etmek isterim. maalesef insanımız zorunda olmadıkça bir şeyler yapmıyor o yüzden üye sayısı düşük. ben emeklerinizin karşılığını, sitenin hak ettiği değerin bundan fazla olmasını istediğim için yazdım. bu kadar kaliteli içerikli bir sitenin kesinlikle daha iyi istatistiklere sahip olması gerekiyor.Xenforo konusunda haklısınız hocam. Geçiş düşünmüyor değilim.Hocam merhabalar, ben oncelikle site ile ilgili eksikliklerden bahsetmek istiyorum. Smf modasi gecmis ve cagimizda populerligini yitirmis bir forum yazilimi. Bunun yerine xenforo, ipb, en kotu ihtimalle vbulletin veya mybb kurulursa daha profesyonel bir imaji olabilir sitenin. Su andaki sistem tapatalkla bile tam entegre degil, alintilar karma karisik sekilde cikiyor. Ayrica anasayfaya girdigimde karsima cikan ekranda hicbir icerik yok, ana ekranin sitenin en onemli ve en cok gozuken yeri neredeyse bos. Asil bahsetmek istedigim ise 7 ayda 557 uye boyle kaliteli bir site icin oldukca dusuk bir rakam, sitenin tanitiminin ve seosunun daha iyi yapilmasiyla hak ettigi yerlere kavusacaktir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
557 üye ve seo konusunda biraz ağır konuştunuz hocam. Çoğu kelime için google aramalarında ilk sıralardayız. Diğer forumların aktifliği bizden daha düşük. Biz üye olmaya zorlamadağımız için üye sayımız düşük. Günde 1200 kişi giriyor foruma. Üye olmaya zorlama niyetinde değilim kimseyi.
1200 kişi giriyor ve ortalama 7 dakika forumda duruyor giren. Bunun yanında ortalama 8 sayfa geziyor. Başarısız demeyelim lütfen.
Sistem değişikliğini düşünüyorum.
Diğer sistemlerin çoğu masraflı bildiğim kadarıyla. Düzgün bir sistem bulursam az masraflı zaten geçiş düşünüyorum.
Forumu kurarken sistemler hakkında hiçbir fikrim yoktu zaten. Kurduktan sonra öğrenmeye başladım