Selamlar fotoğraf görünmüyor. Bu arada nickin sonundaki 32 Isparta mı?Rodaj dönemim sona erdi, araç 1500 km yi devirdi.
Samsun - Sivas arası uzun yol tüketimim. Klima-Tek kişi 0 bagaj - 110 civarı hız
Uzun süreli tüketim
-- CC yaklaşık 0,3-0.5 lt arası daha fazla yaktırıyor.
Hocam ne yaptınız siz böyleenpisagor dedi:
Sent from my iPhone using Tapatalk
95 Cc ile evden eve şehir ici trafiği dahil, uzun yol, klima 25 derecede acık. Arac daha 350 km de [emoji23][emoji5]️yusuf dedi:Hocam ne yaptınız siz böyle
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam yoğun trafikte bu normal olabilir. sizle aynı güzergahı kullanan başka arkadaşlarınıza sorun ne yaktıklarını.bengin2006 dedi:Merhabalar,
Aracımı 8000 km yeni aldım. Şu ana kadar 400 km şehir içi yol yaptım ve yol bilgisayarında ortalama tükemi 8.6 litre gözüküyor. Kullandığım güzargah kozyatağı - kartal arası iş ev arasında ama yoğun trafikte. Aracın daha bakımı yapılmadı sizce bu veriler normal midir ? yoksa araç bakım yapıldıktan sonra biraz daha düşer mi ? Aracım şubat 2015 trafiğe çıkışlı
Hocam sizin ortalama da makul. Benim trafikte az yaktığım paylaşımlarda en önemli faktör araçtaki ağırlık. Ben hep tek kişiyim bunlarda. S&S kapatmam trafikte olsa. Bir de benim jantlar 15". E5 yada Tem Saat de çok farketmez tek başıma araç ile 5.5 üzerine çok zor çıkar yeterki arada yol açılsınaxi2934 dedi:Arkadaş bu rakamları nasıl yakalıyorsunuz? 2700 kmde benim araçım başlangıçtan itibaren ortalama 7.1 ortalama 20 km mesafede kullanıyorum. Haricinde bir kaç km yol yapıyorum.hız sabitleyiciyi açınca Sabiha Gökçen yolunda 4.4 ü görüyorum. Fakat bu anlık e-5 bağlanıp trafige girdiğimde gideceğim yere geldiğimde 6,5 a çıkmış oluyor. kimseye muhalefet olmak istemem fakat bu verilerde anlık veriler diye düşünüyorum. Tamam ben otomatik araç kullanmayı öğrenemedim kabul ediyorum fakat araçın şehir içi trafikte 4,5-5 leri yakalaması hayalden öte değildir. İstanbul-Ordu arası ortalama hız 67 km 969 km yapmış bir depoyla kaç günde gittin birader oldu olacak boşa atıp itseydin aracı Ortalamada Normal kullanım ( zaman zaman hızlı zaman zaman yavaş) şehir içinde 7-8 litre normaldir gerisi hayaldir. Hayatın olağan akışında bu verileri sürekli yakalamak imkansızdır.