Gateway değiştirmek gerekli demişler metin abiye (ender) ama o gerek yok dedi
Hayır onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Gateway değiştirmek gerekli demişler metin abiye (ender) ama o gerek yok dedi
Asıl sorun orada. Benim odis türkçe kurmuşum hata konu ile ilgili bilgi bulamıyorum. İngilizce odis kurup tekrar aynı hatayı alıp araştırmam gerek.Verdiği hata nedir ? Türkçe çevirisi bir ipucu vermez mi [mention=2615]Vanery[/mention]
Aynı hata bende de oldu sonra deneme fırsatı bulamadım ama tahminimce araçta fabrika çıkışlı olmayan donanım var ise bu hata geliyor bende acc var online odis bulsam söküp acc yi deneyecem ama yok
Kodu bilerek yanlış girmeme rağmen aynı hatayı alıyorum. Başka birşey var bu işte [emoji848]Aynı hata bende de oldu sonra deneme fırsatı bulamadım ama tahminimce araçta fabrika çıkışlı olmayan donanım var ise bu hata geliyor bende acc var online odis bulsam söküp acc yi deneyecem ama yok
Yardım alınabilecek gibi işten anlayan servis çalışanı yokmu acaba @VaneryKodu bilerek yanlış girmeme rağmen aynı hatayı alıyorum. Başka birşey var bu işte
Hahah işten anlayan servis çalışanı mı. Birbirine çok uzak terimler [emoji4]Yardım alınabilecek gibi işten anlayan servis çalışanı yokmu acaba [mention=2615]Vanery[/mention]
Online varda kodlamada verdiği hatanın ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.Servis çalışanı için çok zor bi iş ama tahminim araca sonradan takılan donanımlar bide odis için online artık çok zor nasıl bulabildiniz yapabilen birini merak ettim doğrusu
İstanbul’da mısın ? Birlikte deneyebilirizOnline varda kodlamada verdiği hatanın ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.
Hayır malesef değilim. İstanbulda olsam çoktan halletmiştim bu durumu da Eskişehir'de herşey zor ve kısıtlı benim için.İstanbul’da mısın ? Birlikte deneyebiliriz
Allah kolaylık versin sonradan eklediğin donanımları gateway dan kaldırıp dene istersen belki sonuç alırsınHayır malesef değilim. İstanbulda olsam çoktan halletmiştim bu durumu da Eskişehir'de herşey zor ve kısıtlı benim için.
Online kodlamada malesef o şekilde olmuyor. Bakalım şirket toplantısındayım şimdi ve araştırıyorumAllah kolaylık versin sonradan eklediğin donanımları gateway dan kaldırıp dene istersen belki sonuç alırsın
Hocam kodlamadan önce gateway içine girip ordan kaldırıp sonra online kodlama diye düşünmüştüm vagcom da çok basit ordaki tiki kaldırınca o parça ile iletişim kurmuyorOnline kodlamada malesef o şekilde olmuyor. Bakalım şirket toplantısındayım şimdi ve araştırıyorum