Anladım hocam. Bu sorunun tam yanıtını bulabilirsek ve herhangi bir ekstra donanıma gerek olmadığı anlaşılırsa vag.com ile açılabileceğini düşünüyorum. Direksiyon ve motor ayarları kısmında drive select ile ilgili ayarlar mevcut.silvershadow dedi:Değerli Muhammed Hocam;@silvershadow Murat hocam düğme dışında nasıl bir donanıma ihtiyaç oluyor acaba ?
Teknik/mühendislik altyapısını bilmemekle birlikte
Kesin olarak bildiğim seçtiğiniz profile göre direksiyon tepkilerini ve DSG'nin devirini ve de motorun gaza verdiği tepki hızını kontrol edebilen bir tür düzenleyici ünite var. Bu Chip Tuning yapanların kullandığı ünitenin benzeri olmalı.
Bu ünitenin herkeste olduğunu sanmam. Çünkü maliyettir bu. tek bir vidanın dahi maliyetinin hesaplandığı devasa sayılarda üretimde böylesi bir masrafa girilmez.
Direksiyon sertliği için 5-6 tane seçenek mevcut ama benim araçta "drive select ...." olarak seçili. Bu da bana sürüş profili seçme özelliğim yok ama neden direksiyon ayarı "normal"de değil de "drive select"de sorusunu sorduruyor. Aklımda deli sorular. En yakın zamanda kurcalamalara başlarım