Altur'u aradım derdimi anlattim ustalar yemek molasına çıkmış geri dönüş yapacaklar. Yapabiliriz derlerse yarın basar giderim daha önce sarı sitede satılık ilanindaki allstar 1.2 de mode tuşu görmüştümBu işi serviste düzgünce yapıyolar mı şuanda?
Altur'u aradım derdimi anlattim ustalar yemek molasına çıkmış geri dönüş yapacaklar. Yapabiliriz derlerse yarın basar giderim daha önce sarı sitede satılık ilanindaki allstar 1.2 de mode tuşu görmüştümBu işi serviste düzgünce yapıyolar mı şuanda?
Güzel haberlerinizi bekliyoruz ozamanAltur'u aradım derdimi anlattim ustalar yemek molasına çıkmış geri dönüş yapacaklar. Yapabiliriz derlerse yarın basar giderim daha önce sarı sitede satılık ilanindaki allstar 1.2 de mode tuşu görmüştüm
Hocam senin araçta 1.2 tsi mi ?Güzel haberlerinizi bekliyoruz ozaman
1.6 tdi
Yaparız kardeşim merak etme servisler beceremez zaten. Sistemi tesisatı takınca mod yazılımı da satın alınınca kodlamayı yaparlar. Fazlasını beceremezler.Az önce altur ile görüştüm, yapamayacaklarını doğuş otomotivin izin vermediğini söyledi.. daha sonra avek ile görüştüm onlarda ayni cevabi verdi.. vaner hocami beklicez artık .. [mention=2615]Vanery[/mention]
Valla bunu calistirabilirsen hocam ilk olursun apo usta bile yapamamış hayırlı haberlerini bekliyorum @VaneryYaparız kardeşim merak etme servisler beceremez zaten. Sistemi tesisatı takınca mod yazılımı da satın alınınca kodlamayı yaparlar. Fazlasını beceremezler.
Apo usta kendi arabasına takmıştı diye hatırlıyorum. [emoji848] ondaki midline golf'e takmıştı [emoji848]Valla bunu calistirabilirsen hocam ilk olursun apo usta bile yapamamış hayırlı haberlerini bekliyorum [mention=2615]Vanery[/mention]
Vallahi o konuda bilgim yok aradim ben sordum elimde lisans var ama çalıştıramadım dedi @VaneryApo usta kendi arabasına takmıştı diye hatırlıyorum.ondaki midline golf'e takmıştı
Bakalım üzerinde çalışacağım tatilden sonra.Vallahi o konuda bilgim yok aradim ben sordum elimde lisans var ama çalıştıramadım dedi [emoji6] [mention=2615]Vanery[/mention]
Yurt dışında yapanlar var. Birkaç kişi ile iletişime geçtim olur dediler. Tesisatı çek mod sarın al çalışır dediler. Türkiyeye ki işler çok farklı dedim orasını bilemem dedi [emoji4]İnşallah çalışır heyecanla bekliyorum [mention=2615]Vanery[/mention]