Yok hocam olmaz tuş takılı olmadan kodlama işine başlanmıyorElimizde 2 anahtar var diyelim. Birine normal sürüş diğerine sport mod kodlanıp kullanılabilir mi?
Düğmeye bas kullan gibi kullanışlı olmaz ama sökme ve hat çektirmek istemeyenler için bu yol olabilir mi?
2 dakika önce, İlker34 yazdı:
2015 Hazirandan beri takılı bende tuş, durum sizle aynı . En son sadece ESP, Start stop tuşunu alıp çalışmayan tuştan kurtulacağım sanırım.ben tesisat olayını çoktan yaptırdım belki 6 ay oldu ama lisans işini halledemedik bi türlü ama bikaç yerde ender bu işi yapıyor diye okudum bende bi gitmek istiyorum aslında ama bizden biri dener yaparsa kesin giderim
Aynen esp tuşu çok işe yarıyor menüden aç kapa bayağı zahmetli2015 Hazirandan beri takılı bende tuş, durum sizle aynı . En son sadece ESP, Start stop tuşunu alıp çalışmayan tuştan kurtulacağım sanırım.
ESP Off tuşu yaptırmayı düşünen varsa, çok masraflı olmayan güzel bir eklenti, manuel aracı olanlara tavsiye ederim.
Link varmı hocam? Bizde bakalım@forjust1day Hocam selamlar. Bu orijinal parça setini alman sitelerinde (ebay.de vs) buldum ortalama 100-110 euro arası fiyat değişiyor. Tuş takımı , kablo tesisatı ve kod kitapçığı ile birlikte...
Fakat garip gelen ise ilanların hepsinde "nicht für gas motoren" yani benzinliler için değildir yazıyordu. Sizin taktığınız parçanın numarasını paylaşabilirseniz daha detaylı arama yapabiliriz sanırım. Not: 1.2 tsi dsg kullanıcısıyım