İmza..Yerinizde olsam o paralara 2. el başka alman arabalarına (bmw-mercedes) bakardım.185 bin verip dsg sorunu almaktansa tork konvertörü alıp keyifime bakardım. Aracımın garantisi bitti dsg ne zaman garip ses çıkarsa aha elimde patlayacak diye aklım çıkıyor. 2 şanzıman arasında dağlar kadar fark var 185 bin verip 250 nm torka zor sahip çıkan dsg mi yoksa 800 nm lere banamısın demeyen zf mi yada başka tork konv. şanzıman mı tabi seçim sizin. bu arada aracım 1.6 tdi bakımını yeni yaptırdım 10 bin daha binip satmayı düşünüyorum dsg güzel şanzıman ama masraf açarsa bu devirde binmesi zor.
185 bine araba alacak olsam ben de Golf almazdim ki zaten ustune biraz daha koyup c200 almistim. Mercedes E’den baslar diye bi tabir var, goreceli. C versiyonunda E konforunu daha uygun fiyata yasayabiliyorsunuz. Kalite, konfor, performans, premium hissiyatini yeterince karsiliyor, aksini iddia edenle tartismam bile. Renault motoru olayi da bos bir muhabbet, motoru gayet ideal.@yunusaktas91 hocam bende 2016 golf confortline kullaniyorum . Gerek gorsellik gerek ic kisim koppit cok hosuma gitti c200 de acaba sizi mercedesten golf e yönelten hangi etkenler oldu .
185 bin + üzerine 20-25 bin daha eklicez sonrasında güney afrika’da üretilen C serisi alıcaz öyle mi.?185 bine araba alacak olsam ben de Golf almazdim ki zaten ustune biraz daha koyup c200 almistim. Mercedes E’den baslar diye bi tabir var, goreceli. C versiyonunda E konforunu daha uygun fiyata yasayabiliyorsunuz. Kalite, konfor, performans, premium hissiyatini yeterince karsiliyor, aksini iddia edenle tartismam bile. Renault motoru olayi da bos bir muhabbet, motoru gayet ideal.
Araci degistirme sebebimde en buyuk faktor, kasasinin İstanbul sartlarina ve kullanim tarzima gore buyuk olmasiydi. Sukur hic kaza yasamadim ama aracin 3 yerinde surtme, cizilme gibi seyler yasadim. Bunun haricinde ortalama 8 litre yakit tuketimi ve yurutme masraflari kullanim amacima ters dustugu icin benim acimdan gereksiz maliyetler olusturuyordu.
Bir de eskiden beri olan Golf merakimla birlesince boyle bir degisiklige gittim. 2015’te sifir 1.16d tecrubemden dolayi BMW hakkinda pek olumlu tecrubelerim olmadi, ust siniflari icin de bir yorum yapamam ama Mercedes C200 bu piyasa sartlarinda fiyatina gore kesinlikle cok guzel bir araba. 18-19 modelleri 400 bin liradan basladigi icin onlari saymiyorum tabii ki...