hocam jailbereak yapmanız yetmez carplay uygulaması ile jailbreak yapsanız bile 3. parti uygulamalar (tweak) yüklemeden istediğiniz uygulamaları carplayde ekrana yansıtamazsınız. Bunu yapan Carbridge adlı tweak var satın alıp yüklüyorsunuz istediğiniz uygulamayı o uygulama üzerinde carplaye yansıtmak için seçiyorsunuz sonra carplay uygulamasına girip ekleyebilirsiniz.@kralmali cardbridge tweak ne oluyor hocam, hiç bilmediğim için soruyorum.
hocam her sürüme jailbreak yok telefonunuun sürümü de önemli sürümünüz jailbrek destekliyorsa yardımcı olur basit bir işlem.@kralmali ben yapamam hocam sanırım hiç anlamıyorum, bir telefoncuda yaptırırın olmazsa. Telefona ne gibi eksisi oluyor peki?
jb garantiye etki etmez hocam en kötü telefonu sıfırlarsınız jailbreak kolayca kaldırılabilir zaten en kötüsü sıfırlama yaparsınız olur biter.Sanırım ben de eski iphone 5s imi jailbreak yapıp kullanacağım şu anda kullandığım telin garantisi var sorun yaşamak istemiyorum.
hocam henüz o sürüme jailbreak yok ama eli kulağında 1 haftaya çıkar diyorlar şuan jailbreak mümkün değil en son 12.4 e kadar jailbreak yapılıyor.@kralmali hocam 6s telefonum sürüm ise iOS 13.1.3
hocam malesef o sürümede jailbreak yok ama çıkacak bu aralar@kralmali benim sürüm 12.4.1 tel iphone 7 plus