hocam iphone 5 ten iphone x e kadar yeni bir jailbreak aracı çıkacak her sürümü destekleyen. o yüzden güncelleme yapabilirsiniz. 7 8 kasım da çıkacak diyorlar bakalım@kralmali ozaman yeni sürümü yüklemeyeyim dimi hocam?
Nasıl hocam yav, ben takip ediyorum öyle Bi haber görmedim, beta kullanıcılarına mı geldi acaba sadece? Emin Misinizandroid autonun son sürümüne kablosuz desteği geldi. composition medialara kablosuz bağlantı kurulabilir mi? ek aparatlarla?
apkmirror sitesinde dün yayımlanan yeni sürümü yükledim. geliştirici ayarlarında "kablosuz projeksiyon ekle" seçeneği gelmiş. normal ayarlara da "kablosuz projeksiyonu etkinleştir" seçeneği gelmiş. bu bahsettiğim ayarlar kablosuz android auto tanıtım/kurulumunda gösterilen ayarlardandı. composition medialara ek bir alıcı/verici ile bağlantı sağlanabilir mi?Nasıl hocam yav, ben takip ediyorum öyle Bi haber görmedim, beta kullanıcılarına mı geldi acaba sadece? Emin Misiniz
Hocam tam olarak emin değilim ek cihazlar ile bağlantı sağlanabilir mi diye, fakat youtube den baktığım kadarıyla sanırım bizim standart cihazlarda olmuyor. Alpine, kenwood gibi cihazlar bunu yapıyorlar. Ve tahminimce aracında standart olarak gelen car -Net / Wifi özelliği olan cihazlarda bağlantı sağlanıyor sanırım. Yani kablosuz bağlantı Bluetooth ile değil Wifi üzerinden sağlanıyor.apkmirror sitesinde dün yayımlanan yeni sürümü yükledim. geliştirici ayarlarında "kablosuz projeksiyon ekle" seçeneği gelmiş. normal ayarlara da "kablosuz projeksiyonu etkinleştir" seçeneği gelmiş. bu bahsettiğim ayarlar kablosuz android auto tanıtım/kurulumunda gösterilen ayarlardandı. composition medialara ek bir alıcı/verici ile bağlantı sağlanabilir mi?