koltuk altinesya gozu benim aracimda var bi yanlislik olmasin iki koltuktada cekmeceli gozler mevcutön konsolun yapısı gereği 8v biraz üstünüze üstünüze geliyor 8 p de konsol daha farklı olduğu için biraz daha ferahtı . Koltuk altı eşya gözü hakkında çok haklısınız golfte olmaması büyük eksiklik ama malzeme kalitesi ve yalıtım olarak bence başabaşlar .
Aslında genişlik derken araç içi ferahlığı kast ettim , golfün içi hacim olarak çok fark etmesede a3 e göre kesinlikle daha ferah. D sınıfı sedan bana biraz amca arabası gibi geliyor 50 li yaşlarda belki geçeriz.
Sevda olayı doğru 2000 model golf GTI vardı bende zamanında , sattığımda çok üzülmüştüm ,
2018 comfortline benim , iki koltuktada yok ?koltuk altinesya gozu benim aracimda var bi yanlislik olmasin iki koltuktada cekmeceli gozler mevcut
Apo usta var kendim gitmedim ama bilinen bi yerBu arada arkadaşlar İstanbul 'da ender elektronik gibi bir firma daha var mı ? Müzik sistemi hakkında danışmak istediğim bir durum var.
arabanızı güzel günlerde kullanın gerçekten çok doğru bir tercih bu benim 3. golfüm ve ben arabamı çok seviyorum kalite konfor güven yol tutuş iç konsol kullanımı alışabilirlik sessizlik hızlanması ve yakışıklılığı a3 den daha iyi diye düşünüyorumSelamlar herkese ,
Adım Erhan ,İstanbul /Kurtköydeyim . 3 kuşak Audiden den sonra 2018 Golf 7.5 comfortline ile aranıza katılmış bulunuyorum . Herkese iyi forumlar dilerim ..
eğer ortak bir watsapp grubu varsa katılmak isterim
apo usta var ender elektronik evet mahmutbey yolu uzerinde gittigim bi yerApo usta var kendim gitmedim ama bilinen bi yer
benim 2017 benimkinde var dostum ikisindede bundan onceki 2016 modeldi ondada vardi2018 comfortline benim , iki koltuktada yok ?