@turgay8268 yakında tabure koyacaklar araçlara, malum küresel olarak maliyetleri kısmak ve fiyatı arttırmak lazım, birde yeni trend bu dedim mi tamamdır, koltuklu araba daha ucuz olsada kimse almaz.
2018 modeller de maalesef yok, bende aldığım da vw satış temsilcisini aradım, hani olur ya ayrı gelir de takmayı mı unuttular diye, onlar artık yok abi dediler.@barracuda 2017 comfortline iki koltuk altındada çekmeceli eşya gözü var.
Makyajlı kasalarda en az malzemeden kısılma olan 2017 modeller.. 2018-2019 modellerde ne yapacaklarını şaşırdılar her yerden çaldılar..@barracuda 2017 comfortline iki koltuk altındada çekmeceli eşya gözü var.
430 km'lik yolda 80 km/sa ortalama hızla yakıt tüketimim ortalama 4.2 lt oldu. Zaman zaman 4.1'e de düştüğüm oldu. Bagaj dolu ve tek kişi.Bizde golften 8v ye geçiyoruz insallah pişman olmam. TSİ dsg beni yakıt olarak üzmeye başlamıştı, bide tdi s tronigi deneyelim
Adamlar kendilerini geliştirirlerse daha da ilginç yerlerden kısmayı başarabilirler.@Culture33 ilginç yerlerden kısmıslar![]()
şu ürünü henüz alamadım -> https://tr.aliexpress.com/item/32892043224.html Alıncaya kadar o bant kalacak@snoppy Güzel değer. TDI DSG kolay kolay üzmiyor maşallah. Ama fotoğraflarda o bantı sökesim geldi direkt![]()