hocam bizim puntoda 3,5 yıldır takılı bu. eşim halen kullanıyorft19 dedi:@maniax
forumlarda kullannalar bu ürününde ömrünün kısa olduğunu söylüyor. philipsin ömrü daha uzunmuş. 450saat.
Yağmurda denemedim ama öyle olacağını tahmin etmiyorum hocam bende sarı ampul kadar aydınlatmaz diyordum ondan daha güzel aydınlatıyor yağmurda da çekip yükleyeceğim hocam şuan tam istediğim gibi görüntü aydınlatma renk [emoji106]Yunus Emre dedi:@mehmet_07 hocam gorus duşuyo yagmurda diyolar tek korkum o yani malum kis aylarindayiz
Mehmet hocam fotoğraflar yanıltmıyorsa eğer bembeyaz olmuş , çok güzel duruyo.mehmet_07 dedi:Yağmurda denemedim ama öyle olacağını tahmin etmiyorum hocam bende sarı ampul kadar aydınlatmaz diyordum ondan daha güzel aydınlatıyor yağmurda da çekip yükleyeceğim hocam şuan tam istediğim gibi görüntü aydınlatma renk [emoji106]@mehmet_07 hocam gorus duşuyo yagmurda diyolar tek korkum o yani malum kis aylarindayiz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aydinlanma cok guzel gozukuyor.mehmet_07 dedi:Yanıltma yok hocam hatta fotoğrafta daha kötü çıkmış çıplak gözle görseniz daha iyi anlarsınız daha beyaz ve canlı yanıyor özellikle h15 uzunlar cok fena [emoji4]
Sağolun hocamansolak dedi:Aydinlanma cok guzel gozukuyor.Yanıltma yok hocam hatta fotoğrafta daha kötü çıkmış çıplak gözle görseniz daha iyi anlarsınız daha beyaz ve canlı yanıyor özellikle h15 uzunlar cok fena [emoji4]
Hayirli olsun
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi