İstanbulda 10’dan fazla yetkili servis vardır., sabah kalkıp gitmeye yola koyulsanız en az 45dk-1saat sürüyor.,@forzaGilles hocam doğru söylüyorsunuz tamam da burada kodlama yapacak yapan anlayan kimse yok bunu unutuyorsunuz. Servis bile 1,5 saat uzakta bana.
Bosch’un eskiden çok iyi aküleri vardı ama ama bu 15-20 sene önceydi. şimdi çin, hindistan vs.. ülkelerde fason ürettiriyor.. Fiyatı uygun olsa yine de değerlendirilebilir dicem ama ucuz da satmıyor.,Bosch S4 E05 marka fikrinizi alabilir miyim? Kullanan tecrübesi olan var mı?
Yeni akü için yeni kod mu verdiler.? yoksa ilk aldığınız akünün kodu mu? Bir de arayıp kodu istediğinizde hemen kodu mu verdiler yoksa akünün bilgilerini isteyip ona göre mi verdiler..?@Kysr038 ben daha kodlamadım hocam ama verdikleri kodla ile oluyormuş. Siz kodlarsanız bilgi verin.
Kodu henüz almadım hocam, ama sanırım akü üzerindeki kodun başına bir kod ekletiyorlar o da standart bir kod diye biliyorum.Yeni akü için yeni kod mu verdiler.? yoksa ilk aldığınız akünün kodu mu? Bir de arayıp kodu istediğinizde hemen kodu mu verdiler yoksa akünün bilgilerini isteyip ona göre mi verdiler..?
Valla doğru dedin hocam , ama zaten benim sorun akü değişimiyle çözüldü. Ama tabi yinede kodlamayı yapacağım.@Golftdi@forzaGilles
Hocam sizin bu akü işi
Belki geçer diye rakı / kolonya basılan ısrarla diş hekimine gitmeden günlerce acısına katlanılan çürük diş hikayesine benzedi.
Kodu girin hayırlısıyla artık
(Adıma Yaşanmış bir diş trajedisi filminden alıntıladım)
Eski akü kaç amper di yeni akü kaç amper.?Dün yeni varta aküyü taktırdım kodlama vesaire bir şey yapmadı, eve gidene kadar denedim start stop çalışmadı.
Varta yetkilisiyle görüştüm 40 50 km yol alması şarj etmesi lazım şekilde bilgi aldım.