Size Varta AGM akü için 800tl. fiyat veren firmaya vereceği akünün garanti belgesi üzerinde yazan seri no sunu isteyip akünün üretim tarihini sorgulatın çünkü 800 lira fiyat uygun gibi durasa da eski tarihli olma ihtimalı oldukça yüksek., elinde kalan bayat akü olma ihtimali oldukça fazla.. Akülerin raf ömrü 2 yıl olsa da 6 aydan eski akü almayın., çünkü 6 aydan fazla depoda bekleyen akünün., kullanılmadan önce şarj olması gerekir ama bunu hiç bir akücü kabul etmez., millete ucuz diye bayat akü satıyorlar.,hocam yaklaşık 1 aydır ben de kendime akü bakıyorum. Sanayide bir kaç yere sordum, servisler de hemen hemen yakın fiyatlar veriyor. Orjinal bayisinde bile 1100 liradan aşağı fiyat veren olmadı. Varta agm silver dynamic olan akü en ucuz eski aküyü alınca 800 TL'ye düştü. Bulabildiğim en ucuz akü buydu. Eğer karşı taraf ödemeyi kabul etmezse bana fiyat veren firmanın bilgilerini paylaşabilirim. Boşu boşuna 300 TL daha çıkmasın cebinizden.
arkadaş doğru soyluyor ww servisinde yaptır ağır bakımlarını , lastiklerde bitiktir, değiştir bence@Erhan_tanr salıncakları alt takımı ve aküyü serviste yaptır zibizu indirimi var yüzde 25
aynı arabadan 2014 modeli var devridaim değiştirdim yüzde 25 indirim yaptılar dışarıdan ucuza geldi.
triger değiştirirken kesinlikle devri daimi de değiştir.sonra arıza yaparsa yeni işçilik parası ödersin
dışarıda yaptırınca ne kullandıkları belli değil garantisi yok serviste yaptırınca 2 yıl garantisi var
servis kurumsal firma muhatap olacak adam var.