Benzer donanimlarda gecen ay fark 30.000₺ yi geciyordu leon ile golf arasinda..@forjust1day sallar ama silkelemekten öteye geçermi orasını bilemem dostum
Eskiden golfün %30 olarak aşağısına satılıyordu ve fiyat olarak uygun olduğu için tercih ediliyordu, şimdi aradaki fark 10 bin civarında geziyor o sebeple durumu ne olur bilinmez.
Fr benzin ile golf high fiyat farkı en son 170 e 200 bindi. 10 bin fark ben hiç hatırlamıyorum.@forjust1day sallar ama silkelemekten öteye geçermi orasını bilemem dostum
Eskiden golfün %30 olarak aşağısına satılıyordu ve fiyat olarak uygun olduğu için tercih ediliyordu, şimdi aradaki fark 10 bin civarında geziyor o sebeple durumu ne olur bilinmez.
Nereye varmak istiyosunuz onu anlamadım ama 170 bin Fr için 200 bin golf high için fiyat aldık Aralık basinda. Donanım olarak birbirine denktiler.@Balistique leon fiyatını bilmiyorum ama şuanki aracımı almadan önce aralığın ilk haftasında 185-197 (opak/metalik) fiyat almıştım dogusun çeşitli bayilerinden(voskar-doğuş bursa-avek vs), bu durumda fark gerçekten de 10 bin miş en azından bunu sayenizde teyit etmiş oldum.