Hocam tasarım olarak hep Leon öndeydi, VW AG’nin satış stratejisi de bu gibi gözüküyor. Birisini konforlu ve malzeme kalitesi iyi yap ama tasarımdan eksilt, diğerini daha düşük kalitede yap ama tasarımı güzel yap. Audi, Vw, Seat ve Skoda sıralamasıyla her segment ve her pazarda kendi araçlarını mis gibi sat. Güzel strateji.Valla golf 8 e bakarak, bence seat'ın tasarımı gayet hoş olmuş. En azından ön kısımda çizgisinden çıkmamış, arka stoplar için kötü olmuş diyemem ama biraz daha değişik bir tasarım yapılabilirdi.
Golf 8 Mi seat mı deseniz kesinlikle tasarım olarak seat tercih ederdim.
Evet dışı yeni golf'ten iyi duruyor ama ön kısım direkt bir önceki kasa makyajlı mk3 ford focus'un aynısıValla golf 8 e bakarak, bence seat'ın tasarımı gayet hoş olmuş. En azından ön kısımda çizgisinden çıkmamış, arka stoplar için kötü olmuş diyemem ama biraz daha değişik bir tasarım yapılabilirdi.
Golf 8 Mi seat mı deseniz kesinlikle tasarım olarak seat tercih ederdim.
Yada Fiat egeaEvet dışı yeni golf'ten iyi duruyor ama ön kısım direkt bir önceki kasa makyajlı mk3 ford focus'un aynısı
1 sene içinde makyajlanan bir araç gördünüz mü ?mk8 golf ve yeni leon ise bu haliyle bana kalirsa 2021 de makyaj yer , hele golfun 2021 bile gec makyaj icin en azinda fardaki kaportaya uzanan yeri kaldirmalari lazim cok cirkin duruyor.