- İsim
- hakan
- Araç
- MK8 GTI
@Balistique Bu arkadas fiyatlar konsunda forumla dalga geciyor, bana 189 bine 1.5 tsi dsg high full+full araba satildigini yazdi ama nerede satiliyor diye sordugumda cevap: Orda-Burda...Nereye varmak istiyosunuz onu anlamadım ama 170 bin Fr için 200 bin golf high için fiyat aldık Aralık basinda. Donanım olarak birbirine denktiler.
Verdiğin rakamlarda dahi 10 bin fark yok. 185/197 değişik bı aralık. Leonla golf arasında suanki skalada 10 bin imkansız. Herkes gider golf alır Leon satılmaz. 180 e comfort veriyolar. Araç cam tavanlı mi ekstra donanım varmı mesela ?
Burda amac sidik yaristirmak değil.
Benim 5 tane golf 7 im ve 3 leonum oldu. İkisininde ne verip ne vermediğini çok iyi bilirim. Leon herzaman tasarım olarak golften iyi olmustur. Golfun kalitesi, konforu C sınıfında çıtayı belirler. Gerisi zevk meselesi.
@Serkanasn Fiyatlar konusunda insanlarla dalga gecme, gecen yazda DSG-Manuel ayni fiyata satiliyor demistin, iyi gülmüstük. Amac nedir? Birde heryere mantiksiz fiyatlari (güya bayilerden) yaziyorsun ama hangi bayi diye sordugumda cevap yok!!!!
Moderatör tarafında düzenlendi: