@Salihb Salih merhaba, ben seni anlamaya çalışıyorum inan. Konu EYT' ye kadar gitmiş, benim meselem yapamayacak olmaları değil, yapabiliriz tabi. Bu sebeple inan yatmıyoruz, birşeyler üretiyor, gayret gösteriyoruz. Bizde buradayız diyoruz. Senden ricam senin de ben ve benim gibi insanları anlamaya çalışman. Bu forumda senin gibi çok kıymetli ve donanımlı insanlar var.Bazılarına ağızlarıyla kuş tutulsa yaranılmayacağı aşikar.biz eleştirmekten baska birşey yapmayan ,bir şey üretmek için gayret göstermeyen bir millet olduk.neredeyse bir çoğu firsatini bulsa kicini bile baskasina sildirecek turden bir suru insandan oluşan bir toplum olduk.yillardir otomobil üreten vw markasinin ürettiği araçlara bile yok direksiyon egea olmuş on farlar peugeot olmuş.yok konsol bmw den calinmis diye kusur bulan milletiz.sonra yorumlarda tepki gosterilince yok bizde yerli üretim isteriz şöyle olsun boyle olsun.geçin bu ayakları.ilk milli denizaltı üretildi tershaneside dibinizde gidip gorebilirdiniz kaç kişi gidip ziyaret etti.işiniz gücünüz siyaset olmuş.kişisel çıkar olmuş.devletimizin milletimizin çıkarları umrunuzda değil.hepimiz görüyoruz.Allah bu devletin bu milletin hem ülke içindeki hem dışındaki düşmanlarına fırsat vermesin
2015 yılında bu araçlar tanıtıldı ve tonlarca para harcandı. Bu araçlara ne oldu? Neden bu araçlardan vazgeçildi? O zamanlar 2020 yılına kadar bu araçları kullanacaktık. Ama olmadı....
Moderatör tarafında düzenlendi: