Bir önceki liste nasıldı acaba? Düşmüş mü artmış mı?
Hocam yani diyorsunuz ki comfortline modeller için konuşuyorum:
13.000 zam gelmiş 1.5 HL-DSG'yeBir önceki liste nasıldı acaba? Düşmüş mü artmış mı?
Fiyatlar yükselmiş, bunlara cam tavan dahil değil daha.Bir önceki liste nasıldı acaba? Düşmüş mü artmış mı?
önce zam sonra indirim, e bunlar müşteriyi şimdiden kandırıyor o zaman. bir de Euro 7,8 iken yapılan zamların üstüne Euro 7,5 larda bir zam daha..... mantıksız geldi......Benim yorumum:
Devletin ötv, hurda, teşvik vs. İndirimi verebileceğini hiiç sanmıyordum ancak son zamanlarda tüketimi arttırmaya yönelik tüm kredilerde yaptığı aksiyon sonrası, acaba Ötv vs. bir teşvik mi gelecek..
Bunun alakası şu,
bu güne kadar yapılan tüm teşviklerde desteğin büyüğünü hep bayiler yedi, vatandaşa birşey kalmadı. Devlette bunu çok net fark etti ancak serbest piyasa ve tüm firmalar bir hareket edince önlem alamadı. (zaten bu yüzden de bir daha teşvik adını ağzına almadılar)
Şimdi vw gelecek olan bir teşviğin habercisi gibi önlerden yer mi kapıyor?
Son net satış fiyatları üzerine %4 zam gelmiş.önce zam sonra indirim, e bunlar müşteriyi şimdiden kandırıyor o zaman. bir de Euro 7,8 iken yapılan zamların üstüne Euro 7,5 larda bir zam daha..... mantıksız geldi......
2 gün önce baktığımda yanlış hatırlamıyorsam 263000 veya 268000 TL idi.Son net satış fiyatları üzerine %4 zam gelmiş.
Hocam yukarıda belirttiğim gibi net fiyat üzerinden %4 artış söylediler.2 gün önce baktığımda yanlış hatırlamıyorsam 263000 veya 268000 TL idi.
Hocam Reis fiyatları düşürecekFiyatlar yükselmiş, bunlara cam tavan dahil değil daha.
Elbette liste fiyatı ile bayii fiyatı birebir olmuyor. Bayiide de Golf yok 5 ay gelmeyecek.
Kilosu 65TL ye kiraz gördük, sarı siteyi görün bir ay nasıl sapıtacak millet.