2020 OTOMOBİL FİYATLARI

Güncel Yeni Fiyatlar

sSfKVW.jpg

Güncel Yeni Fiyatlar

Hocam yani diyorsunuz ki comfortline modeller için konuşuyorum:

1.5 tsi dsg, 1.0tsi dsg den 57000tl

1.5tsi dsg, 1.6tsi dsg den 12000tl 

Daha pahalı? 

Fiyat listeleri üzerinden illa ki indirim oluyor, yani diğer markalar gibi net fiyat listesi değil. Ancak indirimler % olarak tüm modellerde 3 aşağı 5 yukarı aynı oluyor. 

Şimdi nihai fiyatta 1.5tsi 1.0tsi dan 30-40k daha pahalı, tdi dan 8-10k pahalı mı olacak? 

Kafam çook karıştı..

Bir dr 1.5 tsi highline ile comfortline arasında 18k fiyat farkı demek, indirim sonrası 13-14k fark demek ki hiç sanmıyorum. 

Sanırım 1.5tsi comfortline için fiyat listesinde fiyat şişirilmiş 

Bir önceki liste nasıldı acaba? Düşmüş mü artmış mı?
Fiyatlar yükselmiş, bunlara cam tavan dahil değil daha.

Elbette liste fiyatı ile bayii fiyatı birebir olmuyor. Bayiide de Golf yok 5 ay gelmeyecek.

Kilosu 65TL ye kiraz gördük, sarı siteyi görün bir ay nasıl sapıtacak millet.

2. El araç bakan veya etrafında alma arefesinde olanlar ellerini hızlı tutsun...

Benim yorumum:

Devletin ötv, hurda, teşvik vs. İndirimi verebileceğini hiiç sanmıyordum ancak son zamanlarda tüketimi arttırmaya yönelik tüm kredilerde yaptığı aksiyon sonrası, acaba Ötv vs. bir teşvik mi gelecek..

Bunun alakası şu,

bu güne kadar yapılan tüm teşviklerde desteğin büyüğünü hep bayiler yedi, vatandaşa birşey kalmadı. Devlette bunu çok net fark etti ancak serbest piyasa ve tüm firmalar bir hareket edince önlem alamadı. (zaten bu yüzden de bir daha teşvik adını ağzına almadılar) 

Şimdi vw gelecek olan bir teşviğin habercisi gibi önlerden yer mi kapıyor?

Benim yorumum:

Devletin ötv, hurda, teşvik vs. İndirimi verebileceğini hiiç sanmıyordum ancak son zamanlarda tüketimi arttırmaya yönelik tüm kredilerde yaptığı aksiyon sonrası, acaba Ötv vs. bir teşvik mi gelecek..

Bunun alakası şu,

bu güne kadar yapılan tüm teşviklerde desteğin büyüğünü hep bayiler yedi, vatandaşa birşey kalmadı. Devlette bunu çok net fark etti ancak serbest piyasa ve tüm firmalar bir hareket edince önlem alamadı. (zaten bu yüzden de bir daha teşvik adını ağzına almadılar) 

Şimdi vw gelecek olan bir teşviğin habercisi gibi önlerden yer mi kapıyor?
önce zam sonra indirim, e bunlar müşteriyi şimdiden kandırıyor o zaman. bir de Euro 7,8 iken yapılan zamların üstüne Euro 7,5 larda bir zam daha..... mantıksız geldi......

Şimdi satış temsilcim ile görüştüm(doğuş esenyurt) kısaca derliyorum:

- 1.5tsi comfortline dsg beyaz(cam tavansız) 208bin tl. 

- 1.5tsi highline dsg cam tavasız 250bin civarı. (üst ötv diliminde artık) 

(Bu araçlar ay sonu gelecek, o zamana kadar kurda değişim olmaz ise..) 

- Polo 1.0tsi highline + cam tavan 175 bin tl. 

- 1.6tdi motor bitirildi, en son passatlar da geldi ve o da bitti sayılır. Artık 1.6tdi olmayacak. Sadece fiyat listesinde matbu olarak bulunsun diye bırakıldı.

- 1.0tsi comfortline olmayacak, sadece midline plus olacak. Comfortline sadece fiyat listesinde matbu olarak bulunsun diye bırakıldı. 

- Yıl sonuna kadar 5 ay boyunca golf artık yok, yeni golf 8 lerde yıl sonu gelecek ve sadece 1.5tsi 130 ve 150bg olacak.

- Yeni golf 8 de 1.0tsi motor da artık olmayacak, sadece 1.5tsi görünüyor. 

Benim aldığım bilgi bu yönde, tarafınızca da teyide açıktır. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
2 gün önce baktığımda yanlış hatırlamıyorsam 263000 veya 268000 TL idi.
Hocam yukarıda belirttiğim gibi net fiyat üzerinden %4 artış söylediler. 

1.5tsi dsg comfortline 200 dü, 208 e çıktı mesela. 

Fiyat listesi VW de hiçbir anlam ifade etmiyor maalesef. 

Fiyatlar yükselmiş, bunlara cam tavan dahil değil daha.

Elbette liste fiyatı ile bayii fiyatı birebir olmuyor. Bayiide de Golf yok 5 ay gelmeyecek.

Kilosu 65TL ye kiraz gördük, sarı siteyi görün bir ay nasıl sapıtacak millet.
Hocam Reis fiyatları düşürecek 

@Alpyaman 3 aydır düşecek diyenler araba almaktan ya vazgeçtiler ya da 20-30 bin üstüne almak zorunda kaldılar...

Türkiye de kalkan bir şey ya inmez ya çok zor iner.

Geri
Üst Alt