@forzaGilles hocam bakım masrafları konusunda bu polen filtresine 170 TL demiştiniz. Şimdi verdiğiniz sitede 82TL görünüyor servise göre baya uygun. Aynı parça değil mi bu, castrol yağdaki gibi servis LLL, dışarde LL olayı yok yani? Acaba site güvenilir mi, siz alışveriş yaptınız mı hiç? 170 TL çok sırf polen için ama 80 ise kapayım bir tane baharda servise gider araç ozaman takarız.
170 idi %15 zubizu ile 145’e geldi..
Evet aynı ürün.,
-Mann Frecious Plus (3 katmalı) anti-alerjik ve aktif karbonlu polen filtresi (PM2.5 özellikli)
Ürünün belki de en önemli özelliği PM2.5 özelliğidir.!! PM2.5 ne demek; (
Partikül
Madde 2.5 µm/mikrometre) anlamına gelir., Mikrometre (diğer bir değişle mikron) gözümüzde canladırmak istersek;
milimetre’nin bin’de birine mikrometre veya mikron diyoruz.,
2.5 mikron insan saç telinin %3 gibi bir büyüklüğe denk geliyor., Yani filtre
>2.5 mikron ve daha altı değerinde insan sağlığına zararlı ince partükülleri ve toz tanelerini, kükürt dioksit (SO2), azot oksitler (NO), Nitrojen oksitler (NOx), egzoz gazı, alerjenler, bakteri, küf vs.. sağlığına zararlı olan maddeleri filtreleme yapabiliyor anlamına geliyor.,
-Mann aktif karbonlu (2 katmanlı) polen filtresi (PM10 özellikli) karbonlu filtre de insan sağlığına zararlı (NO, SO2, NOx) gibi gazları, partikülleri, toz tanelerini,
>10 mikron ve daha altı değerine kadar filtreleme yapabilir.,
-Bir de “tek katmanlı” standart kağıt filtre var., onu açıklamama gerek yok., ucuz olması dışında doğru düzgün bir filtreleme yaptığı söylenemez..
Verdiğim siteden alış-veriş yapmadım., fakat pek çok insan polen filtresine 80 lira vermek istemiyor., neden çünkü polen filtresi için gereksiz masraf olarak gördüğünden., çok satılan bir ürün değil bu sebebten sahte olma ihtimali çok düşük..!!
Açıkçası ben bakımı serviste yaptırmasaydım burdan ürünü alırdım..,
Mann Frecious Plus anti-alerjik/aktif karbonlu VS Mann aktif karbonlu polen filtresi farkı;
Ekli dosyayı görüntüle 17456