Doğuşun alayına mokoko yapmak lazım. Tekrar geçmiş olsun@forzaGilles
İçeriği paylaşmışsınız hocam iyi olmuş yeni golf almayı düşünenler için faydalı olur
Benim ağzım bozulma noktasına geldiği için yeni gelişmeleri artık mecburen sinkaflı yazacaktım bu nedenle @AhmetCakmak hocamdan rica ettim konuyu kapatsın yorum yazmamak için (kapatmış(
Bu arada mahkeme + hukuki süreç için belge topluyorum artık...avukat falan işlerine dalıcaz!
Bugünkü önemli gelişme!
Ankara'nın iyi sağlam bir expertizine götürdüm aracı!
Kaputta seri numarası var ...bu aracın hertürlü fabrikada montajlanan parçası için (kapılar/çamurluklar ) aynı parti seri noyu içermek zorunda birbirini tutmak zorunda dedi fabrikasyon orjinal olması icin
EXPERTİZ ustası önce kaput seri noya baktı , sonra 4 kapının kapı içlerinde bu seri nonun aynı olması lazım dedi!
Ön sol kapı -- aynı seri no
Arka sol kapı-- aynı seri no
Arka sağ kapı aynı seri no
Kaput aynı --seri no
Veee final!
Ön sağ kapı FARKLI SERİ NO !!!
var mı böyle bişey (var mış)
Kaput / bagaj kapağından sonra sağ ön kapıda ayıplı (somunlarında oynama yok boya kalınlığı normal ama seri nosu alakasız)
Sakinim / keder yapmıyorum
Allah beterinden saklasın
Daha beteri nasıl olur o da ayrı konu
Kötü değil ama 500’e varta efb varken mutlu alınır mı onu biraz iyi tahkik etmek lazım.,
Yıllardır biniyoruz hiç bakmadık kim bilir bizde neler var[mention=520]forzaGilles[/mention]
[mention=10506]krym[/mention]
4 kapının her birinin en altında asfalta yani yere bakan yüzeyinde
Kapıya içeriden bakınca hoparlörlerin tam alt hizasında kalan yerde serial no lar var
Aracı aldıktan sonra iş işten geçer., bunu teslimat öncesi yaptırmalısınız.!! Alın yanınıza bir boya ustası gerekirse neyse 200-300 verin gelsin kontrol etsin., İş işten geçtikten sonra nafile..@forzaGilles merhaba, ben bugün gidip araca bayide baktım ilk baktığım şey kaput menteşeleri oldu, somunlarda rötuş şeklinde boya yok gibiydi ama daha detaylı bakmam lazım. Geçtiğimiz ay sıfır tiguan aldık bi arkadaşa, arkadaş aldı kendisi şehir dışından gelecekti, bana aracı alıp ekspertize götürürmüsün dedi. Önce garip geldi sıfır araç ekspertize niye gitsin bişey varsa bayi teslim ederken söylemiyomu dedim kendime. Aldım daha sıfır aracı ekspere götürdüm, eksper birazcık inceledi bana kaputun menteşelerindeki somunları gösterdiler bir menteşede resmen rötuş boyası atmışlar. Bu araç ikinci elde satılırken kaput sökme takma yapılmış denir ekspertizde dediler. Arkadaşa anlattım onun da canı sıkıldı. Bayiye söyledik bayi tek menteşede tek somunda var bunu her türlü açıklayabilirsiniz, araçta ayar sonradan yapılıyor dediler. O yüzden bende şimdi aldığım golfe bayide gidip baktım. Rötuş yok gibiydi ama somunlardaki boyanın rengi aracın renginden farklı tonlarda gibi geldi bana. Ben her halükarda aracı aldığım gibi direk boyacı arkadaşıma gidicem. Her tarafına gündüz gözü baktıracam. İyi boya ustası gündüz gözüne araca on dakika baktımı çoğu şeyi sadece gözüyle anlayabiliyor.
fabrikada değişim yapabiliyolarmış parçada işlem gerektiren bir sorun olursa belki öyle birşey olmuş olabilir@forzaGilles
İçeriği paylaşmışsınız hocam iyi olmuş yeni golf almayı düşünenler için faydalı olur
Benim ağzım bozulma noktasına geldiği için yeni gelişmeleri artık mecburen sinkaflı yazacaktım bu nedenle @AhmetCakmak hocamdan rica ettim konuyu kapatsın yorum yazmamak için (kapatmış(
Bu arada mahkeme + hukuki süreç için belge topluyorum artık...avukat falan işlerine dalıcaz!
Bugünkü önemli gelişme!
Ankara'nın iyi sağlam bir expertizine götürdüm aracı!
Kaputta seri numarası var ...bu aracın hertürlü fabrikada montajlanan parçası için (kapılar/çamurluklar ) aynı parti seri noyu içermek zorunda birbirini tutmak zorunda dedi fabrikasyon orjinal olması icin
EXPERTİZ ustası önce kaput seri noya baktı , sonra 4 kapının kapı içlerinde bu seri nonun aynı olması lazım dedi!
Ön sol kapı -- aynı seri no
Arka sol kapı-- aynı seri no
Arka sağ kapı aynı seri no
Kaput aynı --seri no
Veee final!
Ön sağ kapı FARKLI SERİ NO !!!
var mı böyle bişey (var mış)
Kaput / bagaj kapağından sonra sağ ön kapıda ayıplı (somunlarında oynama yok boya kalınlığı normal ama seri nosu alakasız)
Sakinim / keder yapmıyorum
Allah beterinden saklasın
Daha beteri nasıl olur o da ayrı konu