Furkan
Moderatör
Hocam freni patlamış kamyon gibi kontrolsüz bir şekilde ilerliyorum, sürekli "biraz durulmam lazım" diyorum ama sürekli harcıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin.@Aliiiiadamı durduk yere 5 binlik yaptın Ali valla senden korkulur numaranı mı engellesem ne yapsam Sıra bana gelecek diye korkuyorum
@Aliiii hocamın "hazır tamponları sökmüşken GTI/R bodykit yap" demediğine şükrediyorum. Öyle de diyebilirdi yani.
"Bir kereden bir şey olmaz" sözü ne kadar tehlikeli ise "hazır sökmüşken" ifadesi de o kadar tehlikeli bence.@driver_can Hahaha kanka ben bir R line arka tampon takıyordum, konu nerelere geldi ya.. "Hazır Sökmüşken" çok kötü bir motta. Sıra sana da gelecek elbett
Bu retrofit hastalığının etki alanı çok geniş olmasa da koronadan hızlı yayılıyor.
Aynen öyle Bülent Abi, uzak durmak lazım Ali hocamdan.
Teşekkürler Faruk hocam, evet Allah'tan dağlar denize dik değil.@frknyldrm Furkan hocam çok geçmiş olsun düzelmeyecek bir sorun gibi durmuyor umarım en temiz şekilde halledersin. Göçük düzeltme işi yapanların en iyi sonuç aldığı göçük şekillerinden oluşmuş Memleketin ege tarafı gibi girintili çıkıntılı değil şükür