Furkan
Moderatör
Amin hocam. Allah hepimize sağlıklı, huzurlu, uzun ömürler ve araçlarımızla keyifli yolculuklar yapmayı nasip etsin.@frknyldrm hocam sizin gibi golf tutkunu birinin yazısını okumak beni heyecanlandırdı. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Bende golf tdi kullanıcısıyım ve golf hikayenizi görünce istemsiz bi mutlu oldum. Hayırlı günlerde kullanın.
Uyarı için teşekkürler hocamHayırlısı olsun direksiyonda çok uzun süre kalmasın streç derinin yapısı gereği bozulmalar boya atmaları yaşanır aklınızda olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Elbet bir gün buluşacağızHerkese hayırlı akşamlar
Nasipse dolu göçüklerini yaptırmak üzere aracı bırakacağım (bir aksilik olmazsa yarın).
@Negatiweabi kadar olamasak da koruma anlamında önlem almaya çalıştım.
Biliyorum, normal değilim.
Tecrübesiz olduğum için direksiyonu da bezle sardım ama kullanırken üstünden kaydığı için streç filme döndüm.
Fotoğraf çekme imkanı bulursam göçükler için öncesi-sonrası yapacağım.
Kirli götürürsem orada belki fırça ile yıkarlar diye riske girmeyip bıcı bıcımızı da yaptık.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 40068
Ekli dosyayı görüntüle 40069
Ekli dosyayı görüntüle 40070
Müthiş
Müthiş nazar var gerçekten Ali hocam, kurban+sadaka+dua ile full kasko yaptım ama olacaksa oluyor.Hayırlısı ile şu işler bitince bir nazar boncuğu iliştir artık Furkan. Bu kadar olmaz çünkü..
Çok teşekkür ederim hocam.@frknyldrm Hocam maşallah aracınız çok güzel, retrofitler gayet şık duruyor. Nacizane önerim arka stopları kayar led yaparsanız görüntü tamamlanmış olur diye düşünüyorum. Bütçe ve zevk meselesi tabii neticede.
Bu da güzel hocam, şimdi yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemek istemem. Hepsi çok güzel@frknyldrm Kesinlikle hocam, orjinalden şaşmamak en doğrusu. Su alma, buhar yapma gibi sıkıntıları oluyor replikaların. Şu görüntüyü de bi düşünün derim
Ekli dosyayı görüntüle 40099
Masallah gule gule kullanmak nasip etsin FurkancimHerkese hayırlı geceler, daha sonra açıklamalarıyla bir mesaj paylaşacağım fakat şimdi son durumumuzu özetleyeyim dedim.
Cam değişimi tamam, lane assist kamera ve kablo tesisatı montajı tamam, kalibrasyonu da yaptık mı sistem hazır.
Bir de sürprizimiz var, acc yaptık.
Çok şükür...
Allah hepinize çok daha güzellerini naisp etsin.
/monthly_2020_12/P_20201226_235640_1.thumb.jpg.01d81d4c268f507a55bdd4d86fbc9a65.jpg