gturedi
Üye
hocam gule gule kullanın, urunleri linkleriyle paylasmanız ve sureci ortaya koymanız cok guzel ve aydınlatıcı olmus, tesekkurler.
Teşekkürler hocam.hocam gule gule kullanın, urunleri linkleriyle paylasmanız ve sureci ortaya koymanız cok guzel ve aydınlatıcı olmus, tesekkurler.
Rica ederim hocam, faydamız olursa ne ala.@frknyldrmhayırlı uğurlu olsun , güzel opsiyonlar maşallah konu içeriğinde parça numaraları ile detaylıca paylaşıp aşama aşama yazdığın için de ayrıca teşekkür ederim
Hocam arabayı detaylı deneme imkanım olmadı ama şu an lane assist aktif olmadığı için (kalibrasyon yapılmadı) yalnızca ACC aktif aracımda.@frknyldrm Hocam front assist denediniz mi, sağlıklı çalışıyor mu sizce
Acc işini yapıyor zaten de front assist daha bi hoşuma gidiyor açıkcası o mercedeslerde öten ve ünlem olan işaret ve sesler çok premium ve güzel hissettiriyor front assit ile bunun olması gerçekten çok hoş geliyor bana
Doğrudur hocam, yanlış hatırlıyorum o zaman. Denemedim bilemiyorum o kısmını.@frknyldrm Yok ya front assist tamamen öndeki radarla ilgili acc ile beraber geliyor
Teşekkürler abi, acil durum asistanları güzel şeyler gerçekten ama inşallah dediğiniz gibi hiç gerek kalmaz.@frknyldrm Hayırlı olsun. İhtiyacınız olmadan kullanmak nasip olsun inş.
Çok teşekkürler hocam, ufak tefek eklemeler hem arabayla ilgilenmek için bahane oluyor -deşarj oluyoruz- hem de aracı daha keyifli hale getiriyor. :sofor:@frknyldrm
Neler neler yapılmış. Retrofit ile ilgili konulara pek girmiyorum. Bugün gezindim biraz konuda. Maşallah epey eklemeler yapılmış. Güle güle kullanın.