@HONEY
Sem Tuning Okan bey daha önce hiçbir farda soket ile alakalı böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadığını söyledi. Siz kendileri ile paylaşmış mıydınız hocam bu durumu?5 dakika önce, kralmali yazdı:
hayırlı olsun hocam çok güzel olmuş
bende de soket tersti sağ far taktım geçtim
bende öncesinde starkın h7 fullpower serisi vardı olmadı 360 la değiştirdim arkadaşla takasa gittik şansa elinde vardı
far ayarı yapmanız lazım aşağıdaki video yardımcı olur.
yok hocam açıkçası sorun değil benim için sonuçta oturuyor çıkarırken belki biraz zor olur ama inşallah sökmeye gerek kalmazSem Tuning Okan bey daha önce hiçbir farda soket ile alakalı böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadığını söyledi. Siz kendileri ile paylaşmış mıydınız hocam bu durumu?
Ayar ile alakalı videolar için de teşekkürler. Bu işlemi İstanbul'da hakkıyla kim yapar acaba?
Teşekkür ederim Bülent abi.@frkmyldrm cim
Hayırlı olsun
Direksiyon - dijon ve j far ile çok yakisikli oldu
Soket sorunu sem tuning çözer kafan rahat olsun
Ilk fotodaki tirnak kesismesi normal led ampulleri takinca far ayari yaptin mi mis gibi olur
Son fotodaki uzunlar acik iken ortadaki noktalar anlansiz geldi sanirim halojen ampullerden kaynakli
Led360 takip ve soket sorunu giderilince güzel bir far ayari ile cillop gibi olur
Ama bence osram ds2 xenon xenarc 4500k ile çok daha kusursuza yakin performans alirsin
Kısalarda şu an halojen ampul olduğu için mecbur sökülecek hocam ama denedik, sökülüyor bir şekilde.yok hocam açıkçası sorun değil benim için sonuçta oturuyor çıkarırken belki biraz zor olur ama inşallah sökmeye gerek kalmaz
@frknyldrmaynen hocam biz de bi kaç kere söktük montaj esnasında çok sorun olmadıKısalarda şu an halojen ampul olduğu için mecbur sökülecek hocam ama denedik, sökülüyor bir şekilde.
Lehim ile müdahale edilen farları mı diyorsunuz hocam?aynen hocam biz de bi kaç kere söktük montaj esnasında çok sorun olmadı
ama j lerden birinin yanmaması kötü olmuş inşallah hallederler forumda bir arkadaşın konusu vardı gerçi komple yanmıyordu gündüzleri çok basit şekilde halletmişti.
haklısınız tabi hocam sorunu çözeceklerine eminim.Lehim ile müdahale edilen farları mı diyorsunuz hocam?
Tamirat istemem açıkçası, sıfır far neticede.
Sök-tak biraz uğraştıracak ama sonu güzel olsun.
Teşekkür ederim hocam, farlarımın montajı daha yeni yapıldığı için tamirattansa değişim daha şık olur diye düşünüyorum.@frknyldrm öncelikle hem hayırlı hem de geçmiş olsun. Bende @metinkar aracılığıyla sem Tuning den ön arka far aldım. J olarak tercih yaptım aynı şekilde. @necati ustanın yanında aldık soluğu. Ben LED yerine osram xenarc ds2 ampul aldım farları soktukten sonra Necati usta soketi takmak istedi ama oturmadı sonra birlikte bir soketciye gittik uygun başlık bulduk. Çok bu işlerden anlamam ama pinlerin yerine oturmamasi ve sonrasında ustaların beyin dedikleri kart ile ilgili ile ilgili bir sorun olabilir. Lehim ile duzelebiliyor. Bu arada ben ön farları film ile kaplattim çünkü replika far çok çiziliyor dediler bilginiz olsun. Geçmiş olsun tekrar hemen çözülür umarım.
Bir kac kez izledim
Evet çift çizgi var şu an.Bir kac kez izledim
Cift far çizgisi var ilginç
Uzunlari yakinca bende ortadaki yuvarlaklar çıkmıyor
Furkan hocam elimizden geldiğince yardım için buradayız. Baktığım zaman öncelikle far ayarınız bozuk. Ayarlanması lazım ayarlanıp led takıldığında çok canlı ve net görüntü alacaksınız Hayırlı olsun şimdiden23 dakika önce, frknyldrm yazdı: