@frknyldrm
eee hayırlı olsun o zaman ....
sene 2020 şu karizmada /statüde comfort golflerin , yoğurt çanağından yansıtmalı sarı ampulü evet ,,,,,, havası / civası / süksesi yerli yerinde olan çift J li taiwan kore china ürünlere ister istemez akıl çeldiriyor . (çelmemesine imkan yok)
sıkıntı sürecini tekrarlamaya gerek yok ,
oem fabrikasyon J ledin bile arıza yapması durumunda (ki yapabilir) yetkili servise ben bile 6500 trink para saymayacağıma göre , bu işlerin alternatiflerini kafamda hep hesap ettim
gerekirse emaneten halojene geçme
replika çift j ye geçme
çıkma bulma
olayın özü şudur , arkasında durulacak , takar takmaz çalışmassa (ertesi güne kadar) , getirin hemen yenisiyle değiştirilelim , sözlü / hatırlı xxxxx süreyle garantili güvenceler alınıyorsa , alıp takılır . yukarda benim arıza yapması durumunda oem led fara alternatif çözümler üretmem gibi , satıcı her türlü memnuniyet alternatiflerini üretiyorsa sorun yok demektir.
yanlız bu olayın enfekte olmasının başlıca sebebi
satıcı sponsor firmanın montaj hizmetimiz yoktur demesiyle alakalı .
orada yok ama kendi refereleri olan yere giderseniz denebilse ?? xxx ücret karşılığı aynı gün farlar sorunsuz yandığı andan itibaren hem sorumuluk yerli yerinde işler , hemde ilk günden sıkıntı yaşanırsa ? montaj hizmetini sunan teknik expertizi yapar , ya kısa süreli restorasyonla işi çözer , ya da ürün değişimi için kaşe imzalı kağıdı verir.
tavsiyem sem tuning in montaj hizmetini vermesidir.
yoksa sağlam full hatasız sattıkları bir ürünün ,,, işi bilmeyen elinin ayarı bozuk bir mahalle esnafının elinde pert olacağı ihtimalini de hesab etmekte fayda var .
"gereksizse silinebilir"