Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Onu bunu bilmem de biliyorlar çıkacağını biliyorlar resmen....

çarşambayi işaret edip 8 gün güzel kaar yapıp depolari brent 98 den fulledikten sonra brent 107 oldu denir ve indirim iptal zam gelmese bari die düşünürüz...

Zaten ard niyet olduğu sürece kılıf bulunur millet alisti artık 20 tl ye...

Bi ben alışamadım...

Bu duruma getienlerin Allah ……. Versin
Amin....Ayrica bu fotograflar gercek, photoshop falan degil, gece gün birtanesine denk geldim, avrupada yolda gezse isidli terörist diye aninda
sadece tipten sinir disi edilir, fistanli sakalli, tek kelime Türkce konusamayan ve bakislarindan Türklerden nefret ettigi her halinden belli olan adamin elinde yeni tip tc kimlik karti vardi, ulan o yeni kimliklerden daha ben almadim pandemi yüzünden...

FQNs36uXoAIjNdz.jpg

Ve brent 109 olur...

2 şer lira zam vatana millete hayırlı olsun...

Ve brent 109 olur...

2 şer lira zam vatana millete hayırlı olsun...
Zam gelmeyecek Çünkü Akdeniz ülkeleri petrol borsasında
Benzinin tonu %12, motorinin tonu %13 düştü.
Üstelik dolar kuruda düştü.

Madem şimdiye kadar Akdeniz ülkeleri borsasını takip ediyoruz diyorlardı şimdide zam değil indirim gelmeli.

Zam gelmeyecek Çünkü Akdeniz ülkeleri petrol borsasında
Benzinin tonu %12, motorinin tonu %13 düştü.
Üstelik dolar kuruda düştü.

Madem şimdiye kadar Akdeniz ülkeleri borsasını takip ediyoruz diyorlardı şimdide zam değil indirim gelmeli.
İnşallah abim keşke gelse...

98 leri gördük gelmedi şimdi çıkıyor...

Az biraz sinir oldum da yazıyorum işte....:)

Normalde küfür eden biri değilim ama artık haber sitelerine bakarken ve twitter'da gezerken sürekli içimden küfür ediyorum. Allah gerçekten belalarını versin artık, hakkımın en ufak zerresi bile haram olsun.

@Terms sen yine de zam gelecekmiş gibi hazırlan bence : ) kötüye hazırlanmak hepimizin yeteneği şuan, umudun kırılması daha zor olur
Hatta ??

Bu düzen 2123 e kadar devam etcekmiş gibi bünyeyi, psikolojiyi alıştırmak lazım

200 yıllık gizli maddeler var Lozanda

Yunan adaları tümden bize geçecek mesela.

Az Sabırrr....

Geri
Üst Alt