Bence de Golf 7 deposu 55 Litre
Tamam işte Ahmet hocam gırtlak doldurursan 52/53 oluyor. 1-2 lt için yorulmaya değmez diyeceğim 40-50 TL ediyor@Nfk @DmrOzr @metinkar
Ekli dosyayı görüntüle 57226
Golfün deposu net olarak 55Litre.
Az diyenler yanılıyor.
Hayır fabrikadaki net miktar 55,56LitreTamam işte Ahmet hocam gırtlak doldurursan 52/53 oluyor. 1-2 lt için yorulmaya değmez diyeceğim 40-50 TL ediyor
Deponun net hacmi 55 litre olsa, içinde damla yakıt olmayan bir deponun pompa ucuna kadar 57 litre alması gerekir.@yunusaktas91
Bende de tecrübe ile sabit 55L den az kesinlikle değil.
Golf 7 1.4 TSI DSG ile antepten gelirken Osmaniyenin öbür tarafında benzin lambası yandı
devam ettim 94Km geldim. Adana T.Özaldaki Total seyhandan(O vakit bu istasyon TOTAL OİL A.Ş. ye aitti hile olacağını düşünmüyorum.) Kapağa kadar fullediler 53,xxL yakıt aldı. Petrolde durduğumda da araba depodaki ile 16Km menzil veriyordu.
Babayiğite gerek yok.Tüm forumu huzura kavuşturmak isteyen bir babayiğit varsa lütfen bunu gerçekleştirebilir mi?
Hocam bundan büyük babayiğitlik mi var? Bunu yapanın da ellerinden öperim ben. Benim 1.4 TSI da koysak belki 6 litre motor yağı alacak ama servis 4 litre diyor, tamam diyoruz.Babayiğite gerek yok.
Tamirhane ile içli dışlı olan biri yakıtı az iken deponun altındaki tapayı açıp boşaltıp yakıtı ölçüp tekrar koyup yakındaki bir istasyondan fulleyebilir.