Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Zamlar anında yansidi depolari fullemeye firsat bile bulamadan 34 oldular gecmis olsun ya da hayirli olsun...

Gelecek seçimin ekmeğini yiyoruz. Bunlar iyi günler tadını çıkaralım. Olumlu bakalım trafik olmaz. :p

Lpg ye yok dimi ? Zam.

Eco elegans civic im olsa dombrrrraaa çala çala gezerdim sabaha kadar

IMG_2302.jpeg

Olur mu olmaz mı derken 00:00’da yansımış fiyatlar pompaya. 00:13’te hoca yanık sesiyle selâ okuyordu, bi güzel dinledik…

Akaryakıt seçimden sonra geçen 2 ayda %65 artmış oldu bu arada.

Birileri çıkıp zammı geri aldım/düşürdüm diye şov yapıyordu. Artık o işler de bitti galiba.

Enflasyon böyle mi düşecek? :)

25 ten fullemistim dün yoldaydim bu haberi duymuştum ama kesinliğini ne zaman olacağını bilmiyordum keşke haberlere baksaydim 2 hafta sonra geri döneceğim eski benzinle geri dönebilirim tabii 2 hafta arabayi kıpırdatmazsam tatil gezi planlarim suya düştü neden 15 temmuz gecesi yapıldı bu zam anlam veremedim sanki darbeyi biz yaptık

Verirsen yetkiyi, gorürsün etkiyi🤌🏻
Bu hükümete oy verenlerin %70"inin arabası yok!,buna yemin edebilirim ama ıspatlayamam.Geri kalanın en az %20'side çok zengin.Şimdi bu %70'lik tayfanın bu durum zerre kadar umrunda değil,hatta bıyık altından gülümsüyordur,bizler arabası olanlar için'Beter olsunlar diye'halbuki,yakıta yaplan bu zam'ın direkt herşeye yansıtıldığının farkında olmadan!

Önceden bilseydik depoyu doldururduk bunlar zengin petrol istasyonu sahiplerinin deposu eski fiyattan boşalmasın diye artık zamları gizli yapıyor yazıklar olsun bu hükümet zenginin hükümeti fakir olsun adalet yok

Vakti zamanında litresi 30 lira civarı bir rakama, mazot gösterge lambası yanmış uzunca bir sürede öyle gitmiş bir vaziyette, usulca yanaştım istasyona ve dedim ki
- Tamamen dolduralım.
Sonra yaslandım arabaya sayaca bakıyorum.
O zamanki aracım Citroen c4, depo 60litre.
Derken konfetiler patladı. İstasyonda renkli ışıklar yanıp sönmeye başladı. İstasyon müdürü geldi beni kutladı. Ortamda bir bayram havası.
Derken pompanın tık sesi ile beraber acı reçeteyi gördüm.
57litre mazot aldım yaklaşık 1700 civarı bir para ödedim.

Şimdi diyeceksiniz ki kardeşim ne dramatize ettin sen ne anlatıyon be abi ?

Söylemem o ki daha kötü günler gördüm. Bunlar iyi günlerimiz...:)
Benim hikayemi de geçti. :(

Akaryakıt fiyatları nakliyeyi de doğrudan etkilediği düşünülünce kargo fiyatlarından dolmuş fiyatlarına, gıda fiyatlarından temizlik malzemesi fiyatlarına kadar her şey ciddi bir zamla karşı karşıya demektir. Ne alsam kârdır mantalitesiyle ihtiyacım olan ve olabilecek her şeyi bir şekilde temin edip bu yükü hafifletmeye çalışıyorum. Bunun sonunun nereye varacağını bilmiyorum. Her geçen gün ileriyi kestirmek çok daha zor oluyor. Moral olarak herkes çökmüş durumda.

Geri
Üst Alt