Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Ben fulledim yapacak hicbirsey yok.Mtv yide son hafta öteki 2 MTV yide hangi aysa öder kuurtulurum.
Ver kurtul kal kurtul.

Ekli dosyalar

• IMG_20230717_093249.jpg
    IMG_20230717_093249.jpg
    107.7 KB · Görüntüleme: 69

araç sahibi olmak gerçekten külfet olacak galiba vergisi sigortası kaskosu yavaş yavaş

Ben fulledim yapacak hicbirsey yok.Mtv yide son hafta öteki 2 MTV yide hangi aysa öder kuurtulurum.
Ver kurtul kal kurtul.
Çevremde kimle konustuysam , ek mtv leri ödemeyecegini söylüyor.

Benim peder bile ödemeyecegini söyledi . (13 yaşında cruze mtv 530 lira)

Çevremde kimle konustuysam , ek mtv leri ödemeyecegini söylüyor.

Benim peder bile ödemeyecegini söyledi . (13 yaşında cruze mtv 530 lira)

Sorun yok. Çıkarırlar yine bi yapılandırma bi af vs olan yine zamanında ödeyen vatandaşa olur :)

şu konu başlığına yazmayın korkarak açıyorum artık

• Beğen
Tepkiler: SCC
Yarın gece traktör kardeşlerimize (tdi) 1.30 civarinda zam gelecek:) Vaziyet alın.

Hayirli olsunnn 34 34 oldu her ikisi de.

Gabarda bulunmasa şu an ohooo litresi 60 tl falandi iyiyiz iyiiiiii

25 Temmuz 00.01’den itibaren benzine 1.99 TL zam beklentisi mevcut.

Hadi benzine zam yapiyorsun anladik tamam.Benim maasimdan neden vergi kesiosun maasimi alip harcarken neden bida vergi.Yetmiyor ekstra neden otv mtv bilmemne cartcurt.Uzerinede neden avrupanin en ucuz benzini diyorsun.Neden abi neden…

Kendi aracımdan hariç birde şirket aracım var,şirket aracında Opet Otobil var,ve genelde depo boşalmadan fullediğim ve dopoda küçük olduğundan(Reno Clio,45lt)son günlerde pompada 800-900,max1000tl gibi rakamlar görüyordum,bugün benim Golf'ü bi fulleyeyim dedim ve gördüğüm rakam karşısında ufkum tutuldu😂1750tl(Gülüyorum ağlanacak halimeze)
Yaw biz ölmüşüz ağlayanımız yok,Allah yardımcımız olsun.Ben durum biraz rayına girebe kadar büyük retrofitleri askıya alıyorum,anca ufak tefek birşeyler yaparım artık.

• Beğen
Tepkiler: SCC

Geri
Üst Alt