Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

öyle olacak zaten dizel kokluyor vs denildi herkes dizel aldi sonra zam üstüne zam elektrik ucuz değil ama yinede zam gelir

Böyle bir yönetim sistemi

Bunu fırsat bilmez mi ?? (Neyi??)

Mersin Nükleer santralini + sinop veya kırklarelinde kurulacak 2. Nükleer sanrali takibe almanızı öneririm.

Şu an hangi elektrikle trafikte dolanan 30 milyon araç hooopppp biz ertesi gün elektriğe gectik diyebilir?? (esasSorun sarj istasyonu falan degil )

Zaten halihazırda Tr de üretilen elektrigi dogalgazla linyitle besleyip üretiyoruz. Yine $ a endexli ithalat yani. Anca 85 milyonun genel konut, ticarethane sanayi ihtiyacı karsılanıyor.
Üzerine birde 30 milyon aracın elektrik beslemesi binecek sisteme??

Plan şudur

Mersin nüklleer devreye girince+ digeri

Ülkenin tek başına %60 elektrik ihtiyacını karşılayacak.

İste tam bu anda icten yanmalı motorlara ek vergi + akaryakıta bu günlerde gördügumuzün 3-4 katı zamları yapıstıracaklar.

Elektrik mersinden sinoptan , tesvik devletten
Elektrikli furyası başlayayacak resmen

Bunu haftaya çarsamba gibi zanneden lanse eden dezenformasyon başka bisey yapmıyordur. İnanmayın

Ne zaman ?

Tam 6 yıl sonra

Bu geciste yalandan teşvikle toplanan ÖTV ile de yönetenler bayram edecek.

• Beğen
Tepkiler: SCC
Hadi benzine zam yapiyorsun anladik tamam.Benim maasimdan neden vergi kesiosun maasimi alip harcarken neden bida vergi.Yetmiyor ekstra neden otv mtv bilmemne cartcurt.Uzerinede neden avrupanin en ucuz benzini diyorsun.Neden abi neden…
Senin maşından kestiği vergiyide 43 yaşında emekli ettiği adamın maşını veriyor,güzel sistem!

Kırşehir Kamanda

8 milyar gigawatt saat elektrik bulunmuş..

Bu ne demek ?

Bir toggun tek full sarj maliyetinin 25 liraya kadar düşmesi demek

En son ağrı dağında petrol ararken nuhun gemisini de buldular mı tamamdır (gemideki tüm hayvanlarıda canlı bulup kurtardık derlerse ?? Derler !!!)

Sahibindene togg yazınca

Arabanın kendisi dışında
Ofis koltugu
Satılık İnternet adres uzantısı
Satılık Bayi, servis web adresi

Hersey var.

Bu araba var mı yokmu ?
Bu kadar alsata meraklı millet 1 tane togg satamıyor.

Olmayan arabanın olmayan ilanları

Tam şizofren filmi.

https://shbd.io/s/Hb8uvmiL

V
Sahibindene togg yazınca

Arabanın kendisi dışında
Ofis koltugu
Satılık İnternet adres uzantısı
Satılık Bayi, servis web adresi

Hersey var.

Bu araba var mı yokmu ?
Bu kadar alsata meraklı millet 1 tane togg satamıyor.

Olmayan arabanın olmayan ilanları

Tam şizofren filmi.

https://shbd.io/s/Hb8uvmiL
Tadımlık üretiliyor sanırım 😀

Ben 2 ilan görmüştüm sarı sitede ama kalkmış yayından

1 Ağustos salı günü motorine 1.07 TL zam geliyormuş.

Lpg li hyundai accent alsaydık keşke zamanında !!

Vatanseverlikte zirve yapmıstık

Benim elektrik ile ilgili bir tezim var. Şimdi; benzin ve dizel araçların hepsi bir anda elektriğe geçse yada % 50 si elektriğe dönse . Milyonlarca araçtan alınacak vergi alınamayacak. Peki bu vergi nereden alınacak?
Aaaaa elektrikli araçlar.
Bu kademeli elektrik fiyatı boşuna getirilmedi bence. 150 kw kadar kw atıyorum 1 tl olur üzeri her kw 20 tl. Bunu yaşayarak görürüz artık. Bşzim elektrik ekonomisi de böylelik harika olur. Bu vergi öyle yada böyle bir yerlerden alınır alınacak.
Bu tamamen tahmindir.

@Salih Sayın iyide elektrikli araçların vergisi çok fazla değilmi mesela toggun vergisi 11 bin civarı diye görmüştüm yeni cikacak olan 23 bin deniyordu

Geri
Üst Alt