Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

25 ten fullemistim dün yoldaydim bu haberi duymuştum ama kesinliğini ne zaman olacağını bilmiyordum keşke haberlere baksaydim 2 hafta sonra geri döneceğim eski benzinle geri dönebilirim tabii 2 hafta arabayi kıpırdatmazsam tatil gezi planlarim suya düştü neden 15 temmuz gecesi yapıldı bu zam anlam veremedim sanki

Bu hükümete oy verenlerin %70"inin arabası yok!,buna yemin edebilirim ama ıspatlayamam.Geri kalanın en az %20'side çok zengin.Şimdi bu %70'lik tayfanın bu durum zerre kadar umrunda değil,hatta bıyık altından gülümsüyordur,bizler arabası olanlar için'Beter olsunlar diye'halbuki,yakıta yaplan bu zam'ın direkt herşeye yansıtıldığının farkında olmadan!
Yazının en sonu için dış güç ve hainler diye kelimeler var. O hiç sorun değil.

• Beğen
Tepkiler: SCC

Birkaç gün sonra alışılır hiçbir şeyde olmaz.
1haftada 2224 km yaptım ve yıllık km yarısına yakınını tamamlamış oldum.Dün 28.71 den doldurdum en son gece geldim gelirken yarın hem fullerim hemde arabayı paklarım diyordum ama bu zam haşırrrtt oldu.
Herhalde bazıları gülmekten konuşamıyorlardır.

Ekli dosyalar

• IMG_20230716_102731.jpg
    IMG_20230716_102731.jpg
    125.6 KB · Görüntüleme: 39
Küçük yatırımcı her zaman kaybeder tavandan alır tabandan satar kaderimiz bu küçük olmak

Ek mtv ler

E-devlet araçlarım sayfasına düşmüş

İlki 31 agustosa kadar

İkincisi 30 kasıma kadar

Ödemiyorum !!!

gecmiste ödemeyip , % faiz olarak ne kadar bindirme oldu örnekleyebilecek varsa buraya yazabilir mi ??

Ek mtv ler

İlki 31 agustosa kadar

İkincisi 30 kasıma kadar

Ödemiyorum !!!

gecmiste ödemeyip , % faiz olarak ne kadar bindirme oldu örnekleyebilecek varsa buraya yazabilir mi ??
Bende merak ediyorum bu durumu, ödemezsek arac baglama, trafik cezasi vb. seylerle karşılaşır mıyız?

10 yıl önce

Bende bi keresinde ödemeyi unutmustum.

Temmuz mtv siydi sanırım

2 ay sonra eylül-ekim gibi

telefon çaldı vergi dairesinden arıyorlar???

mtv yi ödememissinizde sonraki aşama icra takibi falanda ??

Sonra cezalı ödedim de ?? Cezai faiz ne kadar binmisti 2 ayda onu hatırlamıyorum.

araç baglama/trafik cezası falan olmuyor mtv de.

sadece bu faiz olayı biner ...

Güncel faiz ??? Aylık Ne biniyor ?

Havalı geziyor ama 2217 TL 6 aylık MTV si.
100 km 10-12 lt yakmasida cabası.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-07-14-13-53-14-811_com.google.android.apps.photos~3.jpg
    Screenshot_2023-07-14-13-53-14-811_com.google.android.apps.photos~3.jpg
    107.3 KB · Görüntüleme: 53
Benim bir arkadaş 7-8 ay geç öder/ödüyor. (Beni simdiye kadar hiç vergi dairesinden arayan olmadı dedi)

Son düzenleme:
Arayan olmaz yada bizim burada olmaz.İcra takibi için tebligat gelir yada satarken noterde aracın borcu çıkar satamazsın.

Ek mtv ler

İlki 31 agustosa kadar

İkincisi 30 kasıma kadar

Ödemiyorum !!!

IMG_2305.jpeg

Ocak Mtv’sinin güncel gecikme zammı bu şekilde. Geçen seneden ödemediklerim de vardı ama yapılandırmaya dahil edince detay görünmüyor. Yapılandırmalara denk geldikçe ben de zamanında ödememeyi tercih ediyorum ama muayene zamanı veya araç satışında seve seve ödettiriyorlar.

Genele bakıldığında herkes motorin ve benzine gelen zamdan söz ediyor çözüm aracı kapalı garaja çekmekmi ? Tabikide değil

Pazar market gıda ,oyuncak yedek parça vs vs satılan ve sevkiyatla gelen herşey kargo ücretinden tutun zâm yolda belkide gelmeye başlamıştır Allah yardımcımız olsun zor gerçekten çok zor.

Geri
Üst Alt