Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Bugün yakıt alırken istasyondaki pompacı arkadaşla biraz muhabbet ettim. Perşembe günü mazota yine zam gelecek dedi ne kadar doğrudur bilemem.
Normal çiftçi tarladan hasattı kaldırdı. Kullanmış olduğu Mazot parasını ödemesi gerekiyor ucuz ödese olur mu olmaz... !!!!!!

araba senin neyine dedirtip miletin elinden arabalarını alıp köle toplum oluşturma yolunda küçük adımlar bunlar. marketen bir poşet 500 tl içinde hiçbirşey yok depo fulemek için kredi çek walkind dead gibi birşey lazım türkiye ye

• Beğen
Tepkiler: SCC
Benzin fiyatlarına 15 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olacak şekilde 1,30-1,55 TL arasında zam bekleniyor.

2023 şahlanış yılıymış gerçekten :) Akaryakıtta şahlanış yılı...

Ortalama vatandaş gıdadaki artışı marketlere bağlıyor ya :) yakıttaki artışı da istasyonlara mı bağlıyorlar acaba :)

Market suçlayanı gördüm duydum ama istasyon suçlayana henüz rastlamadım. Var mı denk gelen?

10 gün sonra motoru alalı 1 yıl olacak. 1 yılda benzin fiyatındaki değişim aşağıdaki gibi tam 2 kat... Memleketi göz göre göre şu hâle sokanlar utanır mı? Sanmam.

WhatsApp Image 2023-08-14 at 16.38.16.jpeg

2023 şahlanış yılıymış gerçekten :) Akaryakıtta şahlanış yılı...

Ortalama vatandaş gıdadaki artışı marketlere bağlıyor ya :) yakıttaki artışı da istasyonlara mı bağlıyorlar acaba :)

Market suçlayanı gördüm duydum ama istasyon suçlayana henüz rastlamadım. Var mı denk gelen?

10 gün sonra motoru alalı 1 yıl olacak. 1 yılda benzin fiyatındaki değişim aşağıdaki gibi tam 2 kat... Memleketi göz göre göre şu hâle sokanlar utanır mı? Sanmam.

Ekli dosyayı görüntüle 69363
ortalama vatandaş nasıl bir tanımlama anlamadım

yakarsa dünyayı ortalamanın altındakiler yakar benden demesi

ortalama vatandaş nasıl bir tanımlama anlamadım

Takım tutar gibi parti/adam tutan, dik bir duruşu olmayan, çıkarını düşünen, kendi çevresinden başkasını düşünmeyen, okumayan araştırmayan, pasaportu olmayan, sanatla sporu boş iş gören, hayatta pek bir şey sorgulamayan, karnının doyduğuna şükreden, eğlence nedir bilmeyen, eğlenene sinirlenen, bıçak kendi kemiğine dayanmadan kılını kıpırdatmayan dümdüz vatandaş işte.

Ekonomik krizi marketlere bağlayanlar bu saydıklarımdan biri veya birkaçına dahildir diye tahmin ediyorum. Çok genelleme yaptım; yanılıyor da olabilirim.
Bayağıdır içimi bu kadar dökmemiştim ama 1 litre 40 lira ne be kardeşim?! İnsan sinirleniyor, üzülüyor, nereye çatacağını şaşırıyor... Kusura bakmayın.

Musalla taşında biter bu zulüm.

En azından böyle bir son / cıkıs noktası var ....

Hic olmayabilir di de

Bozmayın moralinizi

30 yıl da gecer 50 yılda

Unlimited kölelik/perisanlık/yokluk !! Yok öyle bisey

Petrol 140$'lara çıkınca 2022 Mayıs'ında 30 TL yi aşan benzin/motorin devletin desteği ve vergileri kırpmasıyla uzun süre 20 TL'nin altını görmüştü.. Enflasyona ve o zamanki fiyatlara göre şimdiki fiyat herkese yüksek geliyor. Petrol de nispeten düşük fiyatlardan 90$ lı seviyelere tırmandı. Merak ettiğim son 5-10 sene içinde asgari ücret ya da başka bir şey ile TR'deki benzin/motorin fiyatlarının kıyaslama tablosu var mı? Yani şu an asgari ücret 11.402 TL, benzin 36.15 TL (İstanbul, ilçeye göre de değişiyor). 315 Lt benzin alınabiliyor. Geçmişte durum neydi?

Geri
Üst Alt