Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Faiz haram olur böyle şeyler...

Gelir 3-5 tl zam olur biter herkez memnun enflasyon da %9 deriz pinpon topunun fiyatına bakın.... gidip et süt peynir fiyatlarına bakan kişiler neyse...:)

Çin olacaz biz karar değişti saman ithal olsa da elde avuçta ne varsa sattık ama zaman işte üretmeye karar verdik birden e faiz de haran olunca olan oldu :)

O değil üretmek için ham madde ithal ediliyor e oda bi nevi dövizle alınıyor..

https://www.haberler.com/uluslararasi-yatirim-bankasi-jp-morgan-turk-14608434-haberi/

Sonra diyorlar neden devirdaim pompası kronik... iyi bile dayanıyor :)))

FG-nK1tXwAMZF-1

:confused::confused::)
Kontak kapatalım derim.

Yakıt aslında çok ucuz , Evet ucuz ama Yarın a göre ucuz
Gerekirse Simit yenecek, Çay içilecek 😅 Zaten başka bir şey yapmaya gücümüz yetmeyecek bu gidişte..

• Beğen
Tepkiler: SCC
Günün ekonomisi: Çakmak çakılan benzine Tulumbalarla müdahale edilmeye çalışılıyor bilmiyorlar ki bu işin sonunda tulumbacılar da yanacak.

Ben kapattım zaten 3 Aralık ta
2 Aralık ta 9,37₺ den depoyu fulledim.
3 aralığa kadar 37km yol yaptım sonra parka stop ettim.
bende elimden geldiğince kullanmamaya çalışıyorum. sağlık sorunları sebebiyle işe gidip gelirken kullanıyorum artık.

İşe arabasıyla gidip gelmekte olanları tenzih ediyorum,ben zaten arabasını az kullanan biriyim ve sadece kızımı biryere götürmek için kullanıyorum.Bu protestoyu milyonların yapması gerek yalnız.Bakimida 18 ay'a çıkartabilirim.

Önce yavaş yavaş ayda 1 zam yaptılar sonra haftada 1 şimdi ise 2,3günde bir 60,70kuruş zam görüyoruz kimse sesini çıkaramıyor.

Ben de kullanmıyorum ve kontak kapatıyorum. Hanımı memleketi Bolu'ya getirip götürmek ve köye gitmek dışında artık ne tur ne gezi ne de şehir içi!

Bacaklara ve pedallara kuvvet.

Geri
Üst Alt