Faizi sinirsiz artirdilarAcaba nereyi sattılar
Evet bu gece olan şey buydu. Ama bunu bu ülkede anlamayacak olan bir %50 var. Dolar %30 değerlense faiz %30 olacak. Ama faizi indirdik gördünüz mü? Faiz hiç değişmese dolar zaten hep 8-9 olacaktı uzun bir süre . Neyse inşallah geri çıkmaz. Çin modeli de yalan oldu.Her ne olduysa oldu da kalsın buralarda. Hiç bir şey alınamaz hale geldi.Faizi sinirsiz artirdilar
Faizi bundan sonra amerikan dolari belirleyecek
BP ve TOTAL
Kendi mesajima cevapCok sert mali poltikalar bekliyorum, tüketimi cok agir vergiler ile kisitlayacaklar, arabalarda ve elektronik esyalarda ötv artirimi gelirse sasirmayin, yoksa bu döviz düsüsü enflasyonu tetikler.
bende elimden geldiğince kullanmamaya çalışıyorum. sağlık sorunları sebebiyle işe gidip gelirken kullanıyorum artık.
en az 600.000 olması lazım. aslında bu sınır da saçma sapan birşey. engelliye hak tanımışsın, alırken de önüne 2. bir engel çıkartıyorsun. akıl almaz işler bunlar.Kendi mesajima cevap
Gene ters köse, engelli araba limiti 330 binden 450 bine yükseltildi, sert mali politika uygulamayacaklar, yani erken secim ufukta gözüktü......
Ekli dosyayı görüntüle 53171