Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Brent de çakıldı dolar da 2 lira indirim yapılması lazım bu sekilde kalırsa...

Ne güzel bi konuş fırlat bi konuş düşür...

Faizi sinirsiz artirdilar

Faizi bundan sonra amerikan dolari belirleyecek
Evet bu gece olan şey buydu. Ama bunu bu ülkede anlamayacak olan bir %50 var. Dolar %30 değerlense faiz %30 olacak. Ama faizi indirdik gördünüz mü? Faiz hiç değişmese dolar zaten hep 8-9 olacaktı uzun bir süre . Neyse inşallah geri çıkmaz. Çin modeli de yalan oldu.Her ne olduysa oldu da kalsın buralarda. Hiç bir şey alınamaz hale geldi.

Son düzenleme:
Cok sert mali poltikalar bekliyorum, tüketimi cok agir vergiler ile kisitlayacaklar, arabalarda ve elektronik esyalarda ötv artirimi gelirse sasirmayin, yoksa bu döviz düsüsü enflasyonu tetikler.

Söylenenler;
TL mevduatindaki kur farkından dolayı olacak kaybı devlet karşılayacak.
Vergilerde de düşüş olduğuna göre devlet bunu nasıl karşılayacak.
Ya borç bulacak yada para basacak.
Bu da enflasyonu çok daha yukari çekecek.
Mevduata verilen garanti TL gorunumlu dolar hesabı.
Çok çok artmış olan birşeyde biraz düşüş yaşanmasını bayram havasinda anlatıyor yandaş medya.
2.5 ay önce 800 TL ye alınan çeyrek altın şu an 1270 TL(öğlen 1650idi)
Düşen ne acaba.

• Beğen
Tepkiler: SCC
Cok sert mali poltikalar bekliyorum, tüketimi cok agir vergiler ile kisitlayacaklar, arabalarda ve elektronik esyalarda ötv artirimi gelirse sasirmayin, yoksa bu döviz düsüsü enflasyonu tetikler.
Kendi mesajima cevap
Gene ters köse, engelli araba limiti 330 binden 450 bine yükseltildi, sert mali politika uygulamayacaklar, yani erken secim ufukta gözüktü......

Ekran Resmi 2021-12-21 01.14.16.png

• Beğen
Tepkiler: SCC
bende elimden geldiğince kullanmamaya çalışıyorum. sağlık sorunları sebebiyle işe gidip gelirken kullanıyorum artık.

Kendi mesajima cevap
Gene ters köse, engelli araba limiti 330 binden 450 bine yükseltildi, sert mali politika uygulamayacaklar, yani erken secim ufukta gözüktü......

Ekli dosyayı görüntüle 53171
en az 600.000 olması lazım. aslında bu sınır da saçma sapan birşey. engelliye hak tanımışsın, alırken de önüne 2. bir engel çıkartıyorsun. akıl almaz işler bunlar.

Geri
Üst Alt