Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Nerelere geldi bu işler. Siyaset yeri burası mı? Gidin başka yerde yapın. Ben bu foruma girince burayı ilgilendiren şeyler okumak istiyorum. Kimsenin siyasi düşüncesini değil.
Kesinlikle haklısınız. Kin nefret mesajları görüyoruz. Araçla ilgili mesajları artık nadir okur olduk. Eleştiri sınırı aşılmamalı. Bu site birilerinin öfkesini nefretini akıttığı yer olmamalı. Siyasetten bıktık en azından araba zevkimizi bitirmeyelim

Son zamanlarda gündemi direkt etkileyen sebeplerden dolayı konu biraz dışına çıksa da aşırıya kaçan yorumları uyarıp kaldırıyoruz. Döviz bir nebze düşüyorken güzel ve yapıcı yorumlarla kendi gündemimizi süsleyelim.

Son zamanlarda gündemi direkt etkileyen sebeplerden dolayı konu biraz dışına çıksa da aşırıya kaçan yorumları uyarıp kaldırıyoruz. Döviz bir nebze düşüyorken güzel ve yapıcı yorumlarla kendi gündemimizi süsleyelim.
Hocam biri karşı görüş yazsa ne olacak ? Atışma hakaret havada uçacak. Yok olmaz diyebilen var mı ?

• Beğen
Tepkiler: SCC
Adamlar yere serildi (malum 2. El alsatçıları)
Ötv %80 den %40 a düşürülse buna bile takla atacaklardı (yine bayiden %40 lık tüm araçları parselleyecekleri için)

Herşey (borsa/altın/dolar/euro/bitcoin)

Düşerken

Golf8 impression 550 ?? Bekleyin satarsınız!!!!!

Ben de kesinlikle günlük hayatta siyaset veya ekonomi konuşulan ortamdan uzaklaşmaya çalışıyorum. Arkadaşlarımla veya ailemle bu konuları konuşmak istemiyorum.
Çünkü hâli hazırda boğuluyoruz. Öyle ki birkaç yıldır haber bile izlemiyorum. Twitter'dan takip ediyordum ama onda da sinir krizi geçirdiğim için uygulamayı sildim 4 aya yakın girmedim ve rahatladım :) Cahillik mutluluktur diyip kendimi gündeme kapattım.

Fakat bu bir çözüm mü? Tabii ki değil çünkü Türkiye'de yaşayıp burada para kazanıp burada para harcadığım için boğulmaya, sıkılmaya, düşünmeye devam ediyorum.

Yani burada mesaj silmek veya burada tartışma çıkmasın demek de bir çözüm değil. Çünkü memleket güllük gülistanlık değil... Şu an her şey ama her şey siyasetle ve politikayla her zamankinden daha da ilgili.
Evet, bence de mesaj silinecek noktaya gelinmesin veya birbirimize girmeyelim ama bence gerektiğinde de eleştirimizi yapabilelim.

Bunun ince ayarını tutturmak kolay değil ama eleştiri olmadan da gelişim olmuyor maalesef.

Herkese selamlar, saygılar.

Dolar 10.50tl civarına geriledi akaryakıt fiyatları hala aynı :mad: Halbuki şuanki akaryakıt fiyatları dolar kuru 17tl lerdeyken yapılan zamlarda kaldı.

• Beğen
Adamlar yere serildi (malum 2. El alsatçıları)
Ötv %80 den %40 a düşürülse buna bile takla atacaklardı (yine bayiden %40 lık tüm araçları parselleyecekleri için)

Herşey (borsa/altın/dolar/euro/bitcoin)

Düşerken

Golf8 impression 550 ?? Bekleyin satarsınız!!!!!
HOCAM BU MİİLET HALA ALIR MAALESEF

• Beğen
Aynen öyle. Verilen tepkiler siyasiymiş sanki uzaydakiler getirdi ülkeyi bu hale. İnsanlarımız ne yazık ki hala anlayamamış çeşitli söylemlerle dövizi roket gibi yükseltip piyasaya zam üstüne zam yapma bahanesi yaratıldığını.. Bakın yapılan zamları geri çekmek şöyle dursun raflara hala zam yapılıyor.
Bir kesim insanların üç beş kuruş parasıyla değerini koruma amacıyla 14,15,16 veya 17 den döviz aldığı, milletin hazinedeki milyar dolar parasını milletine karşı birilerine satarak birden aşağıya düşürülüp zarara uğratıldığı zamanı yaşadık maalesef, buna hep birlikte tepki verileceğine sosyal medyada partizanca işte reis böyle oturtur, böyle koyduk gibi küstahça aşağılayıp mağdur edilen insanlarla dalga geçtiği bir toplum ile hiç yere varılmaz. Bundan sonra hazineden dolar satılan zenginlerin TL'ye geçip faiz üstüne dolar farklarını yine hazineden yani bizlere kakaladıklarını aklınızdan çıkarmayın.
Neyse fazla söze gerek yok böyle başa böyle tarak misali..
Yazdıklarında işte o koyduk olayı var ya ülkenin geldiği nokta bu. 6 yada 9 ay sonra inşallah yanılıyorumdur abi geçinemiyoruz diyenlere nasıl koydular diyecem. Dolar 6-7 ye düşsede alabileceklerimizi alabilsek.

Saclari ile ünlü her devrin yalakasi ve yiyicisi cuma günü "devlet garantili mevduat" konusunu sizdirdi, 1 günde dolar-lira'dan 350 milyon dolar kar etti bir zümre, ayni zümre cuma günü borsayida patlatti, orada da tepeden satti, en az bir o kadarda borsadan kaldirdilar parayi, bu ülkede adalet olsaydi hersey cok farkli olurdu, sen bunlari amerikada yap, abartmiyorum en az 5-6 bin!!!! yil hapis cezasi alirsin, bizde iyi yalakalik yaptigin sürece önemi yok, kurtarici-milletin adami sensin, bizler itiraz ettigimiz icin vatan hainiyiz.

Suanda yasadigimiz lale devri cok kisa sürecek, secime gidiyoruz, eger uzun vadeli düsünselerdi döviz düsüsünü mali politikalar takip ederdi, vergilerin artmasi gerekirdi

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt