Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Market market gezen zabıtaları yarın benzin istasyonlarına bekliyoruz. Fahiş fiyat artışı var. Dolar düştükçe benzin artıyor.
Şimdi durumu abartan market mutlaka vardır. Yıllarca market işleten bir babanın oğlu olduğum için bu marketin nasıl döndüğünü iyi bilirim. Market işinde en kötü dönem bu zamların süreklilik arz ettiği dönemdir. Sebebini de kısaca şöyle açıklayayım. Sizin 10.000 TL niz var ve 100 TL den 100 tane 5 L yağ alıp 120 den satsanız 12.000 TL para kazanırsınız. 2.000 TL kar görünüyor ya işte o iş öyle değil sürekli zam yapılan dönemde. Siz sattıktan sonra gidip tekrar 100 teneke yağ almaya kalkarsınız 125 TL den 12.500 TL ödemeniz gerekir. Siz de o 500 TL yok ise küçülmeye gidersiniz. VE bu yağı sattığınız süre zarfında aslında sizin kullanabileceğiniz bir para da yoktur ortada işin sonunda cebinizden 500 TL çıkar ve bedava çalışmış olursunuz.Ve emin olun bu süre orta ve küçük marketlerde 5-6 ayı bulursa artık cebinizden sermaye katacak bir paranız da olmaz ve daralmalar kaçınılmaz olur. İşin sonunda batarsınız bile.Ve zamlı dönemde hiç bir toptancı size ileri tarihli satışta yapmaz yapsa da ödemeyi yapacağınız günkü fiyat neyse o fiyattan ödersiniz. Allah'tan babam artık bu işi yapmıyor ve stresten uzak bir hayat yaşıyor.
Sonuç zabıtaları fahiş akaryakıt artışlarını araştırmaya ve sebebini bulup ceza kesmeye davet ediyorum.

Son düzenleme:
Market market gezen zabıtaları yarın benzin istasyonlarına bekliyoruz. Fahiş fiyat artışı var. Dolar düştükçe benzin artıyor.
Şimdi durumu abartan market mutlaka vardır. Yıllarca market işleten bir babanın oğlu olduğum için bu marketin nasıl döndüğünü iyi bilirim. Market işinde en kötü dönem bu zamların süreklilik arz ettiği dönemdir. Sebebini de kısaca şöyle açıklayayım. Sizin 10.000 TL niz var ve 100 TL den 100 tane 5 L yağ alıp 120 den satsanız 12.000 TL para kazanırsınız. 2.000 TL kar görünüyor ya işte o iş öyle değil sürekli zam yapılan dönemde. Siz sattıktan sonra gidip tekrar 100 teneke yağ almaya kalkarsınız 125 TL den 12.500 TL ödemeniz gerekir. Siz de o 500 TL yok ise küçülmeye gidersiniz. VE bu yağı sattığınız süre zarfında aslında sizin kullanabileceğiniz bir para da yoktur ortada işin sonunda cebinizden 500 TL çıkar ve bedava çalışmış olursunuz.Ve emin olun bu süre orta ve küçük marketlerde 5-6 ayı bulursa artık cebinizden sermaye katacak bir paranız da olmaz ve daralmalar kaçınılmaz olur. İşin sonunda batarsınız bile.Ve zamlı dönemde hiç bir toptancı size ileri tarihli satışta yapmaz yapsa da ödemeyi yapacağınız günkü fiyat neyse o fiyattan ödersiniz. Allah'tan babam artık bu işi yapmıyor ve stresten uzak bir hayat yaşıyor.
Sonuç zabıtaları fahiş akaryakıt artışlarını araştırmaya ve sebebini bulup ceza kesmeye davet ediyorum.

zabıtaları seyyara değil,
gökdelenlere gönder!... diyorsun yani hocam...

Ama gerek yok amaç belli güle oynaya halay çeke çeke batiyoruz...

Güle oynaya halay çeke çeke batiyoruz... Daha iyi açıklanamazdı.. Günlük 1 tl artamaya başladı yine onca emek para heba oldu. Yılın son günleri bi rahat nefes alsaydı insanlar.

Eskıden vw uyelıne bp den %5 ındırım vardı sımdı %2.5 dusmus bılgısı olan varmı ???

Yapamadilar benzini bi 15 tl...

Sanki benzin 20 deseler ses çıkaracak...

en fazla benzin kuyruğunda 3 -5 kavga çıkar oda sıra kavgası...

Ben kapattım kontak hakkimi arıyorum... alan alsın gezen gezsin

1640971995052.png
Atık EPGIS mümkün olduğunca geç açıklamaya başladı zamları

“Yalnız ben bir duyum aldım... Eto’o bitmiş.” Oktay Derelioğlu

İş çıkışı yol üstünde 11 litre aldım 11x1.29 + 16 TL bonus + 6.5 TL Shell puan = 36.7 TL kâr yendim seni akaryakıt lobisi. 3 litre yani 50 km kâr. Süre süre bitmez.

150 araçlık 10ar litre yakan resmî konvoylara helali hoş olsun. İtibardan tasarruf olmaz. Konvoyu 200 araca çıkarıp 20 litre yakan araç alın, yakışır. 200 araç da yetmez 300 araç olsun. Almanya falan biraz daha çatlasın.

Haftada 50 saat çalışıp peşine düştüğümüz 36 TL kâr ile öderiz biz.

:) sıradan alalım…

Ekli dosyalar

• 4D75FB41-647A-4237-9B2D-9F11A450965E.jpeg
    4D75FB41-647A-4237-9B2D-9F11A450965E.jpeg
    302.7 KB · Görüntüleme: 29

Geri
Üst Alt