Aman hocam sen ne yaptın öyle. %10 açıklandığı hangi ay görülmüş. Tüik aralık enflasyonunu %10 açıklasın şuraya yazıyorum TÜİk binasındaki herkesin görevine açıklama bitmeden son verilir. Maksimum %3-%4.Yılın sonuna doğru aralık 27. gitmiştim 373 lira + 90 egzoz 134 lira eklemişler. Yarın açıklama yaparlar enflasyon % 10 diye
Valla TUIK %13,58 açıkladıAman hocam sen ne yaptın öyle. %10 açıklandığı hangi ay görülmüş. Tüik aralık enflasyonunu %10 açıklasın şuraya yazıyorum TÜİk binasındaki herkesin görevine açıklama bitmeden son verilir. Maksimum %3-%4.
Evet yeni gördüm. Ne oldu da açıklayabildiler bu kadar . Merak ediyorum. Bakalım ne olacak ilerleyen süreçte. Aslında Aralıkta Kasım ayına göre öyle çok bir artışta yok. Kasımda çok artmıştı fiyatlar.Valla TUIK %13,58 açıkladı
Hiperenflasyon qeyfiii )))
sigara ve alkole yüzde 47 zam şahlanış başladı
Evet beyler, artık zamanı geldi. Büyük oyunu bozuyoruz ve forumumuzun stokçularıyla ortak giriyoruz. Akaryakıt lobisine hodri meydan:
Ekli dosyayı görüntüle 52876
Yeni banknotlarda Mart 2021’de göreve gelen Şahap Kavcıoğlu’nun imzası var, bu aralar ben de çok denk geliyorum. 5 liranın bile yenisi basılıyorsa vay halimize…Zaten olay belli bu kadar zam ve yatırın faize biz ödeyeceğiz kur farkını dedikten sonra yapılacak tek şey para basmak olacak muhtemelen basılıyor çünkü bankamatikler yeni basılmış 200₺ veriyor bu durumda hiperenflasyın devreye gidiyor Allah(cc) milletin ülkenin yardımcısı olsun…
Covid salgını nedeniyle pek çok işletme evden çalışmaya döndü büyük şehirlerde. Bunun da çok etkisi var.İki haftadır gözlemlediğim kadarıyla, başka bir nedeni yoksa zamların İstanbul trafiğini epey etkilediği yönünde. Neredeyse her ay haftada 2 gün Kartal'dan, Halkalı'ya giderim. Hem sabah hem öğlen artık neredeyse trafikte durmadan gidebiliyorum. Önceki aylar böyle değildi.