Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

İki haftadır gözlemlediğim kadarıyla, başka bir nedeni yoksa zamların İstanbul trafiğini epey etkilediği yönünde. Neredeyse her ay haftada 2 gün Kartal'dan, Halkalı'ya giderim. Hem sabah hem öğlen artık neredeyse trafikte durmadan gidebiliyorum. Önceki aylar böyle değildi.
Hocam bu laf biraz daha çoğalırsa belediye başkanı trafiği çözdü derler.
Yada Belediye başkanı trafiği çözdü demesinler diye akaryakıt fiyatlarında indirime giderler!

Tabii 2. si işimize gelir.

Bu gece Motorine 75Krş. zam var deniyor nette.
Muhtemelen EPGIS duyuruyu akşam 20:00 civarlarında yapar.

Demokrasi garip sistem.
Ankaranın bir ilcesinde sokak röportajı var dün yutubda

%80 oranında yönetenler icin tercih belirttiler.

Bu muhitte arabalar biohibrit manda dışkısıyla mı çalışıyor acaba dedim?

Evde Elektrigide sürtünmeyle üretiyorlarsa

Hayat size güzel!!

eskiden depoyu doldurup çeyrek filan kaldığında tekrar dolduruyordum zamlar sağ olsun şimdi tam tersi oldu :D kuyruk yoksa yine bir çeyrek alırım birazdan :D

Akşama bırakmayalım imkanı olan erken saatlerde istasyonda ki yerini alsın...

Ülkemizde tek kazanç kapimiz zam öncesi ürün almak oldu...

onu da siralarda vermeyelim lütfen müsait istosyanlarda fulleyelim...

Halay ekibi ne de hayırlı olsun halay için bi bahane daha 2 güne bi bahane var zaten...

Faiz = enflasyon...
Faiz düştü rahat nefes aldık buyrun halaya

yine vergi ile lpg benzin makasını açmaya başladılar, amaçları kendi tabanlarını çok üzmemek. şöyle lpg 15tl olsun da görelim davul zurna ile halay çekip dolar düşüşünü kutlayanları.

yakıt fiyatlarına gelirsek zamlara bireysel olarak bakmamak lazım, özellikle mazota gelen her zam iğneden ipliğe kadar her ürün zam gelmesine neden oluyor.
resmen hiperenflasyon döngüsüne girdik artık her şey sürekli zam olacak bence hiç takip etmeyin benzin şu an pahalı ama önümüzdeki döneme göre ucuz.

Geri
Üst Alt