1 kg Un 8 lira oldugunda elendi, sadece farkinda degil@krym oyuncu Rte ne zaman elenecek acaba
O zaman yiyecek ekmek bulamayın halkımız pasta yemeye başlarlarsa o zaman büyük oyunu bozarlar desene1 kg Un 8 lira oldugunda elendi, sadece farkinda degil
20 liraya sigara yok hocam, pastayı da çoktan yemiş halkımız. Küçümsemek için söylemiyorum ama sigara içenlerin büyük bölümü alt kesimden oluşuyor. En çok tüketimi sağlayan kesimin 25 liralık fiyata gıkı çıkmadı. İnsanlar cebindeki parayla az da olsa bir şeyler satın alabildikçe, ekmek bulunamadığında pasta (makarna) yenebildikçe sorun yok. Hiçbir şey alınamadığı gün anca bozulur oyun…O zaman yiyecek ekmek bulamayın halkımız pasta yemeye başlarlarsa o zaman büyük oyunu bozarlar desene
Psikolojik hocam, fiyatlar birden yukseldigi icin alisma sureci oluyor. biraz gecsin yine yollar dolar. Havalarin cok soguk olmasi ve sirketlerin homeofise donmesi de cok etkiledi yoksa merak etme bahar gelsin yine yollar full trafik olur.Istanbulda trafik kalmadi, kafama estikce sahile iniyorum arabayla, E-5'te sol seritte arkamdan gelen selektör atiyor, mutlu oluyorum, orta seride geciyorum- 80 kmh ile devam ediyorum, eskiden ( 1 ay öncesi) sol seritte 50kmh ile giderdim.
Allah Reisten razi olsun, Istanbul trafigini bitirdi, LPG'liler ilk önce elendi, 12 üstü siniri olanlar elendi, 13 lirada cok elenenen oldu, simdi carsamba 14 lira oluyor mazot, mazotcular komple yaris disi kalir