Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Alsatçı takımı ?

Bu akaryakıt zamları yüzünden tüm araçlar ellerinde patlayacak haberleri yok!!

Yakan top !

En son araclar kimin elindeyse onların elinde patladı....
Arada alanlar satanlar milyonları götürdü ona itirazımız yok.

IMG_20220117_150732.jpg

Öyle ölmeyiz , 40 kuruş ne 1 Liradan aşşa zam kabul etmiyoruz :)
2 sene önce günübirlik 100TL tutan yolculuğum bu Cumartesi tam 200 TL tuttu ( Benzin )

Ülkemizin yıllardır 1,5 usd ortalama ile sattığı benzin şu anki kurdan hesap edersek 20 lira olmaması için önünde engel yok..baştakiler salağa yatıyor ince ince 20 lira yapacaklar....

Istanbulda trafik kalmadi, kafama estikce sahile iniyorum arabayla, E-5'te sol seritte arkamdan gelen selektör atiyor, mutlu oluyorum, orta seride geciyorum- 80 kmh ile devam ediyorum, eskiden ( 1 ay öncesi) sol seritte 50kmh ile giderdim.

Allah Reisten razi olsun, Istanbul trafigini bitirdi, LPG'liler ilk önce elendi, 12 üstü siniri olanlar elendi, 13 lirada cok elenenen oldu, simdi carsamba 14 lira oluyor mazot, mazotcular komple yaris disi kalir

Motorine 40 kuruş gelecekti guncellenmis 52 kuruş gelmiş...

Seçim barajı da %7 olacakmış...

Önüne gelen parti kurdu baraj düştü derken...

o şuydu bu buydu kafa karisti oy bölündü ve %50+1 e bakarız önemli olan o gerisi boş...

O zaman yiyecek ekmek bulamayın halkımız pasta yemeye başlarlarsa o zaman büyük oyunu bozarlar desene :)
20 liraya sigara yok hocam, pastayı da çoktan yemiş halkımız. Küçümsemek için söylemiyorum ama sigara içenlerin büyük bölümü alt kesimden oluşuyor. En çok tüketimi sağlayan kesimin 25 liralık fiyata gıkı çıkmadı. İnsanlar cebindeki parayla az da olsa bir şeyler satın alabildikçe, ekmek bulunamadığında pasta (makarna) yenebildikçe sorun yok. Hiçbir şey alınamadığı gün anca bozulur oyun…

• Beğen
Tepkiler: SCC
Motorine 52 kuruş kesinlesti

Binemedikten sonra Artık ha 15 olmus ha 20 olmus farketmez.

Neye farkeder?

İlandaki
İmpressionlar
Style rline golfler
Passatlar
Vsvsvs

Acaba ilan sahipleri ? Artık ilanlarını neden kimsenin aramadığını biliyormu acaba ?

Benzin / motorin böyle yükseldiği sürece satmaları imkansız artık..

Bitti o işler artık........
Bayiden al +80 bin koy . İlana ver.

Millet yem parası yok diye tavuğunu ineğini kesiyor

600 bine style golf al ? Eee benzin ??

Istanbulda trafik kalmadi, kafama estikce sahile iniyorum arabayla, E-5'te sol seritte arkamdan gelen selektör atiyor, mutlu oluyorum, orta seride geciyorum- 80 kmh ile devam ediyorum, eskiden ( 1 ay öncesi) sol seritte 50kmh ile giderdim.

Allah Reisten razi olsun, Istanbul trafigini bitirdi, LPG'liler ilk önce elendi, 12 üstü siniri olanlar elendi, 13 lirada cok elenenen oldu, simdi carsamba 14 lira oluyor mazot, mazotcular komple yaris disi kalir
Psikolojik hocam, fiyatlar birden yukseldigi icin alisma sureci oluyor. biraz gecsin yine yollar dolar. Havalarin cok soguk olmasi ve sirketlerin homeofise donmesi de cok etkiledi yoksa merak etme bahar gelsin yine yollar full trafik olur.

Hala ucuz soyle lpg 20 tl olsun o zaman gorecegim ben dayilari.

Geri
Üst Alt