elbette ilgisi yok hocam, trol taklidi yaptim.@zdezen Hocam selamlar, ben kemalos ile yakit zammini iliskilendiremedim. Yatacak yeri neden yok acaba merak ettim kemalosun?
Var hocamValla ben artık sıvı yakıtlı araç bakmıyorum.
Muhtemelen bundan sonraki aracım elektrikli olacak. Acaba forumda elektirik zam indirimleri diye bir başlık mı açsak
X y z fiyatlarının pahalılığından sohbet ederken eşe dosta iyi günleri yaşadığımızı söylediğimde bön bön bakıyorlar. Hakikaten bugün, yarına göre çok daha güzel. Ama bu yarınların da bir sonu var. Dip zannettiğimiz seviyeleri geçip gerçek dibe ulaşana kadar böyle gidecek. Yani cumhurbaşkanının bugünkü deyimiyle “Enflasyondaki belli bir dönemdeki kamburu bir müddet sırtımızda taşımak zorunda kalacağız.” Sonrasında ölmez sağ kalırsak düşünmeden depoyu fullediğimiz günleri tekrar görürüz belki…Benzin hala cok ucuz, yaz gelmeden 20 lira olur, yaz sonu 25-30, petrol fiyatlari yükseldigi icin bu konuda devletin yapacagi birsey yok, amaaaaaa ulan hani "Dolarla isimiz yoktu???" Bütün dünyada emtia-enerji fiyatlari artiyor, bizim sorunumuz biz de 2 kat artiyor döviz arttigi icin.
Yani cumhurbaşkanının bugünkü deyimiyle “Enflasyondaki belli bir dönemdeki kamburu bir müddet sırtımızda taşımak zorunda kalacağız.”
Deponun üst yarısı paslanacak bu gidişle
Yarım depo’nun üstünü göremez olduk abi.