Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Valla ben artık sıvı yakıtlı araç bakmıyorum.
Muhtemelen bundan sonraki aracım elektrikli olacak. Acaba forumda elektirik zam indirimleri diye bir başlık mı açsak😂
Var hocam :)

Sonra arkaya mazotlu jeneratör bağlamak zorunda kalmayın da hocam :)

Tesla powerbank :)

2021in Eylül ayında 40liraya gidip geldiğim 116kmlik yolu artık 90liradan aşağı gidemiyorum... Düz 100lira de işte. Benim bünyem daha fazla zammı kaldıramaz vallahi keyfe turlamaya çekinir oldum.🤦🏻‍♂️

Benzin hala cok ucuz, yaz gelmeden 20 lira olur, yaz sonu 25-30, petrol fiyatlari yükseldigi icin bu konuda devletin yapacagi birsey yok, amaaaaaa ulan hani "Dolarla isimiz yoktu???" Bütün dünyada emtia-enerji fiyatlari artiyor, bizim sorunumuz biz de 2 kat artiyor döviz arttigi icin.
X y z fiyatlarının pahalılığından sohbet ederken eşe dosta iyi günleri yaşadığımızı söylediğimde bön bön bakıyorlar. Hakikaten bugün, yarına göre çok daha güzel. Ama bu yarınların da bir sonu var. Dip zannettiğimiz seviyeleri geçip gerçek dibe ulaşana kadar böyle gidecek. Yani cumhurbaşkanının bugünkü deyimiyle “Enflasyondaki belli bir dönemdeki kamburu bir müddet sırtımızda taşımak zorunda kalacağız.” Sonrasında ölmez sağ kalırsak düşünmeden depoyu fullediğimiz günleri tekrar görürüz belki…

Yani cumhurbaşkanının bugünkü deyimiyle “Enflasyondaki belli bir dönemdeki kamburu bir müddet sırtımızda taşımak zorunda kalacağız.”

Yazmiyim yazmiyim bu konulara girmiyim diyorum ama... Enflasyonun kamburu değil o; şatafatın, israfın, gösterişin, iş bilmezliğin, hesap vermezliğin, liyakatsizliğin kamburu o. Ayrıca kambur da değil, enkaz! Sırtında taşıyan da siyasetçiler değil, halk!

Bu ülkede çankırı çorum yozgat kayseride petrol fışkırıyordu gökyüzüne 80 yıl önce
Cahape ne yaptı hepsine beton döküp kapattırdı . (Lozana göre anca 4023 de tekrar sondaj yapılabilecek)

Yetimin yigidin milletin Hampetrol rızkına zincir vurdu bu zihniyet.

Bu trolcülük hakkaten eğlenceliymiş yaaa.

EDD3ABC3-A99A-4501-BF50-3520EFB5E82C.jpegailemin yanında iken yemekten sonra şakayla karışık , “benim karnım doydu , şu mavişin de karnı doysa , depo tam takır kuru bakır “ deyince , 400₺ ateşlediler. Bende yakıt almaya gittim. Pompacı dolduralım mı deyince , hayır diyemedim , doldur abi dedim. Demez olaydım , ekrandan izliyorum , 500₺ den sonra saniyeler geçmek bilmedi. Pompacı da işi eğlenceye döktü heralde verdikçe veriyor son damlasına kadar.. ( kırmızı bölgenin yarısı duruyordu )
En az 2 yıl daha depo doldurmam ..

Geri
Üst Alt